download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Над 17 000 програми в Download.BG

06.02.2010 20:40 (преди 14 години и 2 месеца) | spursy | показана 3600 пъти Статистики

Най-големият софтуерен каталог в България не спира да нараства

В началото на Февруари 2010 година, броят на наличните програми в Download.BG надхвърли 17 000, от които повече от 12700 са безплатни, а 1452 с възможност за български интерфейс. Ние обаче не смятаме да спираме до тук и занапред софтуерният каталог на България ще продължава да се увеличава с бързи темпове. Така всеки от потребителите ни ще има на разположение все повече и повече заглавия от богатия софтуерен свят. Всяка програма в каталога е описана ясно на български език и може да бъде намерена лесно благодарение на поставянето й в точните категории. Именно различните категории предлаган софтуер значително улесняват потребителите и им помагат бързо да намерят желаните програми. Освен, че вече визуално са отличени всички програми, които имат наличен български превод, от скоро беше въведен нов иновативен раздел - XUL приложения, в който ще намерите всевъзможни програми предназначени за Mozilla базиран софтуер (като Firefox, Thunderbird, Flock и т.н.). Смятаме, че така потребителите ще бъдат допълнително улеснени при търсенето на подходяща добавка съобразена с нуждите им.
Щастливи сме, че усилията ни не остават незабелязани и все повече потребители търсят нужния им софтуер именно на Download.BG. Всекидневно от сървърите ни биват сваляни над 2000 програми.

Екипът на Download.BG ви благодари за гласуваното доверие и ще продължи непрекъснато да ви предлага актуални версии на различни заглавия от богатия софтуерен свят, като успоредно с това съдържанието на всеки от разделите с Програми, Новини и Статии ще продължи да нараства.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 07.02.10, 00:20, spursy:
    ” Да си го качва вече някой друг. Аз колкото и пъти да опитам да кача нещо, никога не е одобрявано.
    Загубих интерес вече. „

    Вероятно не е одобрявано по същите причини. Да качиш програма не значи да копираш от друг сайт. Буквално стотици потребители са опитвали да предлагат програми с копване на няколко реда. www не се прави с copy-paste!
    Никак не са малко програмите в каталога ни, които са качени от външни потребители, затова причината за неуспеха ви в това отношение не е в нас.

  • Неделя, 07.02.10, 01:43, deringer:
    ” Какво му е лошото да бъде копирано описанието на дадена програма от друг сайт? В мрежата съм срещал десетки описания на дадена програма, които са абсолютно едни и същи от към текст, но са на различни сайтове.
    Може би Download.bg държи на оригинален и автентичен текст? „

    Поне да си направиш труда да го преведеш от оригиналния сайт на производителя/разработчика...съответно това не е нарушение на даден лиценз,тъй като ако коректно си упоменал комерсиалния вид на програмата,производителя и сайта-предполагам,че няма да има проблем.Но копирането на авторски текст първо противоречи с всичко и от тук нататък няма смисъл...

  • Неделя, 07.02.10, 08:56, phrozencrew:
    До сега не съм имал проблеми с добавянето на програма към каталога. Освен може би чуденето в кой точно раздел да я засиля. С малко търпение се получава.
    Предложения тул от Таня наистина е печен.
  • Неделя, 07.02.10, 22:45, deringer:
    ” Има условия, които уреждат съвсем легалното копиране и разпространение на авторски текст без никакво нарушаване на авторски права. Е, вярно е, че един преразказ спестява време и пари но... „

    Да.И аз съм ги изброил... - копирания текст би следвало да се посочи от кой сайт е или автора.Но ако ти качваш програма и пишеш описание в сайт(копиран текст от друг),следователно под описанието трябва да напишеш автора ...а от там трябва да посочиш и сайта на производителя...е не е ли по-добре да си пуснеш програмата,да опишеш с две изречения действия е впечатления или да копираш оригиналния текст(или поне част)...
    Ако при копиран текст ти не изпълниш лиценза под ,който се управлява дадения сайт си е нарушение...повече само искат да е упоменат автора и сайта...

  • Понеделник, 08.02.10, 10:15, кака.лара:
    Да бе!
    Повече програми, ама за все по-малко хора.
    Посещения на д.бг по години
    Посещения на д.бг по години

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.