download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Новата Компания на годината в европейския ИТ сектор е ICB

05.03.2010 08:39 (преди 14 години и 1 месец) | stefankr | показана 1541 пъти Статистики
ICB – Интерконсулт България (http://consulting.icb.bg/bg/) e European IT Excellence Awards за най-добро решение във вертикален пазар, както и специалния приз на конкурса – Компания на годината в европейския ИТ сектор. Те са отличени заради своята разработка DOC TOOLS - интеграционно инженерно приложение за автоматично генериране на продуктова документация, внедрено във водещата норвежка компания Kongsberg Maritime.
„Това е едно признание за екипа на ICB, който успя да наложи своя професионализъм и иновативност дори и в условията на криза. Решението, което грабна приза трансформира наследените системи на клиента в двигател на производителността – то увеличи продуктивността над 30 пъти и като резултат сега спестява милиони евро на година”, каза г-н Стоян Боев. „Наградата е важна не само за нас, но и за българското ИТ, защото доказахме, че България вече не е дестинация за евтина работна ръка, а страна, в която се създават действително иновационни решения.”, допълни той.

Според Огнян Киряков, генерален директор на Майкрософт България: „ICB е компания, която разработва и предлага продукти, изцяло базирани на платформите на Майкрософт. Това й дава възможност да бъде гъвкава, иновативна, създавайки софтуер, който лесно и бързо се научава и използва от милиони потенциални клиенти в цял свят. За мен това признание е заслужено и логично, защото съм свидетел на успешното развитие на ICB през последните години. Успехът е резултат от комбинация от мениджърски умения и силно мотивиран екип.”

Миналата година решението DOC TOOLS, което успя да победи финалисти като Vodafone UK, Jaspersoft и SIVECO, бе избрано да представи европейския ИТ сектор на Европейска бизнес мисия в Япония. То е част от интегрираната инженерна експертна система ENGI TOOLS, която автоматизира цялостния процес на създаване на документация, окомплектоване на компоненти и изпълнение на инженерни тестови сценарии, който съпътства продажбата и пускането в експлоатация на сложни инженерни системи.

Допълнителна информация за конкурса: http://www.iteawards.com/

Източник: Майкрософт - България

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.