download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

"Life In A Day" - Животът, заснет на 24 юли

08.07.2010 13:39 (преди 13 години и 9 месеца) | stefankr | показана 2359 пъти Статистики

От Google стартираха нов киноексперимент - "Life In A Day". Целта е документално да се заснеме животът в един конкретен ден и то така, както го виждат хората от цял свят. На 24 юли ще имате 24 часа, за да заснемете света така, както го виждате. Може де снимат най-обикновени неща (изгревът на Слънцето, дете в пясъчника) или нещо по-особено (първите стъпки на бебе, радостта от това, че близък човек се е върнал, сватбени церемонии)...

Режисьорът Кевин Макдоналд ("Последният крал на Шотландия", "Докосване до пустотата" и "Един ден през септември") ще монтира видеоклипчетата в пълнометражен филм. Продуцент на филма е Ридли Скот. Филмът ще бъде показан на публиката на Кинофестивала в Сънданс през 2011 година. Ако именно ваш клип бъде включен в окончателната версия на филма, името ви ще се появи в списъка със сърежисьори и може би ще сте един от 20-те щастливци, които ще бъдат поканени на премиерата.

Ако искате да се присъедините, посетете канала "Life In A Day" в YouTube - http://www.youtube.com/user/lifeinaday . Там ще се запознаете с правилата за участие в проекта и с ръководството за снимане. На 24 юли снемайте своя ден на видео. Качете клипа във видеоканала на проекта до 31 юли. независимо дали филмчето ви бъде одобрено за пълнометражната версия или не, то ще бъде достъпно от YouTube. Това канал ще се превърне в една своеобразна капсула на времето, показваща как са живели хората на 24 юли 2010 година.

Източник: 3dnews.ru

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.