download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Active Local Pages 1.1


Десктоп програмиране чрез WEB технологии


Изтегли (2120 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: newObjects []
Лиценз: Shareware
ОС: Windows All 
Големина: 2120 KB
Обновен на: 30.09.2003 от newobjects
2174 показвания, 111 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 

Active Local Pages (ALP) е пакет от браузер, WEB машина, инсталатор и run-time библиотека. Всички тези неща заедно осигуряват необходимото за всяка една програма която може да се впише в типичния за WEB request/response механизъм. На ASP (Active Server Pages) и/или CGI могат да се пишат приложения, които после да се изпълняват на отделни машини, без нужда от WEB server и дори без нужда от мрежова поддръжка (ако нямате TCP/IP това няма да е проблем). Комбинацията DHTML и ASP/CGI позволява дост сложни приложения като при това изисква значително по-малко работа в сравнение с среди като VB и Delphi. Преносимостта на приложенията е пълна и изисква вниммание само към опаковането на крайния продукт заедно със евентуално ползваните допълнителни компоненти (от 3-ти производители).

ALPFrame - броузерът на ALP може да се ползва и за обикновено сърфиране. Тои няма много потребителски интерфейс по подразбиране тъй като се управлява изцяло от зарежданите страници, което позволява всякя страница да приспособи броузера за нуждите си добавяйки менюта и други елементи.
Run-time библиотеката на ALP е известна още като newObjects ActiveX Pack1 може да се ползва безплатно (без поддръжка) и без ALP. Съвместимостта на ALP с MS IIS е почти пълна, което позволява едно и също приложение да се ползва както локално така и на WEB сървър!
ALP може да се използва и за autorun CD написани на ASP/CGI при някои малки ограничения при употреба на външни компоненти (заб. pod autorun CD се има пред вид програми тръгващи без никаква инсталация или писане в системния регистър).

Ограничения: Само splash screen и footer. Няма времево ограничние.

Изисквания: IE 4 or later, Windows 95 or later


Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.