download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

SC-KeyLog PRO 3.2


Безплатна, за интелигентно шпиониране. Генерира малки keylogger-и


Изтегли (965 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Alexander van Trijffel
Лиценз: Shareware
ОС: Windows All 
Големина: 965 KB
Обновен на: 01.06.2006 от krum
11096 показвания, 2012 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Stealth Keylogger 5.5
REFOG Personal Monitor 9.2.5.3700
Actual Keylogger 8.5.31

Публикации в списанието


няма публикации
 

SC-KeyLog PRO е мощна безплатна програма за интелигентно шпиониране. SC-KeyLog е "майка", която генерира лъжливи приложения-шпиончета (деца шпиони), при стартирането на които върху даден компютър, те симулират неуспешна инсталация, но всъщност се загнездват и започват слухтене. Умеят да записват действията на потребителя, работещ на компютъра и ги съхраняват като текстов файл. За да си осигурят незабелязаност, те са невидим. Всяко шпионче е с размер около 40кб и има опция за автоматично изпращане на логовете до посочен e-mail. Цялата процедура по настройването и създаването на шпионин от шпионката-майка е много опростена и се състои от няколко стъпки. Първо посочвате кои действия да бъдат записвани; после можете да активирате услугата за изпращане до даден e-mail (имате възможност да попълните и кога да се изпращат писма); в третата стъпка се задават камуфлажните настройки - съобщение, което да бъде изписано на потребителя при стартирането на лъжливата инсталация и името на шпионина; ако даден потребител примерно няма Интернет, можете да действате и локално т. Е. да преглеждате записките направо на неговия компютър. За целта се попълва и парола за достъп; вписва се директорията, в която да бъде генерирана инсталацията-клопка. SC-KeyLog предлага логване на: натиснатите копчета на клавиатурата; кликанията на мишока; заглавията на прозорците; стартираните/изключените програми; logon/logoff-ване на потребителя; заключване/отключване на системата; името на компютъра, IP адреса му; съдържанието на IE Favorites; паролата при logon на даден потребител. Всеки шпионин има опция за стартиране заедно с Windows; криптира своите логфайлове така, че да бъдат разбираеми само при въвеждане на паролата; не поврежда по НИКАКЪВ НАЧИН дейността на системата; невидим е. SC-KeyLog се разпространява напълно безплатно.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 24.04.07, 18:23, anonymous:
    Работи
  • Събота, 07.07.07, 13:15, anonymous:
    Едно от основните предимства на "keylogger"-те е до колко остават скрити за антивирусните и анти-спай програмите. Този специално се дъни от всякъде. Не е вирус а просто програмите го прихващат.
  • Вторник, 28.08.07, 08:40, anonymous:
    kazhete kod za registratsia , mersi, tova tuk e trial version samo ili neshto ne sum razbral.
  • Понеделник, 14.07.08, 00:23, anonymous:
    Ако може някой да ми обясни защо при края на създаването, ми дава тази грешка.? (Creation or file c:\imeto na file.exe failed - Access is denied) И да попитам нещо като Crack има ли направен ма да е FREE.!
  • Вторник, 19.08.08, 16:53, anonymous:
    Внимавайте с тия програмки, че ей го на наркоманчетата к'ви ги вършат - чудят се как да се докопат до личната информация на човека Тцтцтц, лош наркоман, лош

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.