download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Imtec Battery Mark 1.1


Проверка за батерията на лаптопа


Изтегли (622 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Imtec
Лиценз: Freeware
ОС: Windows XP/Vista 
Големина: 622 KB
Обновен на: 19.02.2011 от stefankr
3156 показвания, 44 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 

Програмата тества батерията на лаптопа ви в два режима - ускорен и обикновен. Възпроизвежда се два варианта на натоварването на хардуера - съответно пълно и обикновено. По време на проверката се чертае подробен график на промяната нивото на заряд на батерията. След като тестът приключи, всички данни се съхраняват за по-нататъшно разглеждане и анализ. Получавате обща оценка на системата на захранване на лаптопа, изчислена по уникален алгоритъм, отчитащ не само работата на батерията, но и производителността на лаптопа по време на теста.

За да проведете текста, трябва да изключите адаптера и захранването на лаптопа да става от батерията му.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Понеделник, 11.01.10, 03:23, anonymous:
    Програмата работи коректно и показанията й се покриват почти с реалните.Ще помогне на всички притежаващи лаптопи в ориентацията за оставащия живот на батерията .Теглете , заслужава си.
  • Петък, 12.02.10, 09:21, anonymous:
    За да бъда честен към себе си и към хората,които евентуално решат да я пробват-НЕ ТЕГЛЕТЕ . Ползвах я един път и бях впечатлен от сравнително точните показания.Малко история за да Ви стане ясно-лаптопа е нов на 9 месеца,в началото батерията държеше около 3-3 часа и 15 минути средно натоварен режим.Един месец преди да ползвам програмата - 2 часа и 40 минути.По време на теста симулира 100 процента натоварване и за около 20 минути я срина до край.Преизчисленото време долу-горе съвпадна с последното реално замерено.Следващия път когато ми се наложи да ползвам батерията -50 минути.От тук нататък само 50 минути - 70 процента мъртва батерия СОНИ литиево йонна.50 минути реално.Технически грамотен съм , батерията се разрежда 2 в месеца,проблем с презареждане не съществува,батерията не я вадя от лаптопа,температурите са добри като за лаптоп-процесор 28-35 градуса,хард-42-45 градуса ,лаптопа стои на дървена подложка за да има вентилация оттдолу.ИМАМ СЕРИОЗНИ ОСНОВАНИЯ ДА СМЯТАМ,ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАЗИ ПРОГРАМА ВЕЧЕ НЯМАМ БАТЕРИЯ.Повярвайте като му дойде времето ще разберете кога ще трябва да си смените батерията с нова.През какви ли не калпави и лъжливи програми съм минал докато си подбера необходимия минимум за прилична работа.НЕ СИ ИЗЛАГАЙТЕ КОНФИГУРАЦИИТЕ НА НЕНУЖЕН РИСК.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.