download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Pixelpost 1.7.3


CMS Photo Gallery Blog - да създаден web-албум със снимките си


Изтегли (630 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Pixelpost
Лиценз: Open Source
Големина: 630 KB
Обновен на: 29.11.2010 от phrozencrew
1704 показвания, 6 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 

Pixelpost е система за управление на WEB-съдържание (CMS), създадено за поддръжка на фото-блог. Разполага с многоезичен интерфейс и лесно може да се редактира и разшири. Приложението е с отворен код и може да се изтегли и използва безплатно.

Този фото-блог има възможност да показва информацията от EXIF-метатаговете на снимките, като за целта използва php-библиотеката exifer. Има секция "About", в която автора може да напише няколко думи за себе си. Снимките могат да се разполагат в различни галерии, които се създават лесно от административния панел.

Едно много добро приложение за феновете на фотографията, както и за всички, които искат да споделят личните си снимки в WEB-пространството.

Инсталацията на Фото-Блога се извършва в няколко прости стъпки, но преди да ги извършите прочетете install.html-файла, който е приложен в папката doc/ на архива на приложението. Накратко, при първа инсталация трябва предварително да се създаде база-данни за приложението, след което да се набере адреса на домейна следван от admin/install.php и се следват следните стъпки:

Ако имате каквито и да било проблеми с инсталацията или с използването на фото-блога, можете да попитате в форума на Download.BG.
Ако искате да преобразите фото-блога, като добавите допълнителни страници и промените дизайна, можете да го направим срещу съответното заплащане, като попитате програмистите от форума на Download.BG


Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.