download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

PickMeApp 0.5.11.7 Beta


Пренасяне на вече инсталирани програми от един компютър на друг


Изтегли (2758 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: PickMeApp
Лиценз: Freeware
ОС: Windows XP/Vista/7 
Големина: 2758 KB
Обновен на: 11.02.2011 от stefankr
1632 показвания, 26 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 

Програмата PickMeApp ви предлага възможност да архивирате вече инсталираните на компютъра ви програми, а след това да ги възстановите в същия вид, със същите настройки, но да друга система. Според разработчиците ѝ, програмата работи успешно с 98% от съществуващия софтуер - от малките инструменти до мощни софтуерни пакети. Нещо повече - PickMeApp пренася програми от един компютър на друг като няма значение от версията на Windows.

Принципът на работа на програмата е много прост - след стартиране на програмата се появява прозорец с двупанелен интерфейс. В лявата му част е списък с инсталираните във вашия компютър програми. С отметка се отбелязва нужния елемент и се натиска бутона "Capture marked application". След обработка избраният софтуер се появява в десния панел. Самата програма е опакована в един TAP-файл, който се съхранява в тази папка, в която е инсталирана PickMeApp. Когато сте готови с всички програми, можете да ги пренесете в друг компютър. Там лесно ще стартирате програмата и ще изберете кои програми искате да използвате. След натискане на бутона "Install" софтуерът се появява в новата компютърна система така, както е изглеждал в предишната.

Програмата е полезна, тогава, когато се налага да преинсталирате компютъра си и искате да използвате любимите си програми без да губите дни за повторното им инсталиране. Администраторите ще са облекчени при инсталирането на един и същ софтуер на много компютри, тъй като няма да е нужно да правят едни и същи настройки многократно.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 11.02.11, 16:22, stiliyangr:
    Точно това ми трябваше! Остава и да работи както пише в рекламата. ;) ...Наистина ли е безплатна...или "само за 3 програми" например ?
  • Петък, 11.02.11, 19:03, anonymous:
    ” Точно това ми трябваше! Остава и да работи както пише в рекламата. ;) ...Наистина ли е безплатна...или "само за 3 програми" например ? „

    така изглежда това бижу наистина е безплатно .тегля го веднага

  • Петък, 11.02.11, 22:44, stiliyangr:
    За съжаление не можа да "засече" нищо съществено от програмите ми...
  • Събота, 12.02.11, 05:49, joniewalker:
    ” За съжаление не можа да "засече" нищо съществено от програмите ми... „

    Какво означава "засече" ?

  • Събота, 12.02.11, 13:00, stiliyangr:
    Доколкото разбрах идеята на програмата е да копира настройките(може би и самите файлове) на инсталираните преди това на съответният компютър програми и после те да се прехвърлят на друг компютър или на същият след преинсталация. Неприятното е,че програмата има доста "цедки" - първо не всички програми се виждат в прозореца,от който се избира кои да се прехвърлят; после има програми,които се виждат,но не могат да се прехвърлят или могат,но не работят коректно...За повече подробности виж в сайта на програмата.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.