download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Switchr


Конвертира аудио файлове


Старт

Онлайн приложение

Автор: Switchr
Лиценз: Free
Обновен на: 22.05.2011 от stefankr
1805 показвания, 21 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

Canvastic

Това онлайн приложение конвертира аудиофайлове от един тип в друг. Поддържа се работа с WAV, MP3, AAC, AIF, AU, FLAC, M4A, OGG, WMA и M4R файлове. Големината им е ограничено до 100 MB.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Понеделник, 23.05.11, 22:36, deezel14:
    Joniewalker, доводите ти се базират основно на невъзможността за пиратство на клауд услуги и като цяло на възхваляване на нелицензирания софтуер. Няма да напиша коментара си за този елемент от българския манталитет, за да не се обидя някой.
    Относно клауд услугите като цяло - докато не човек не започне да използва повече от един компютър с еднаква цел (не работа-забавление, а работа-работа), няма как да усети разликата. А OpenOffice е абсолютна подигравка с потребителите, сравнен с Google Docs.
  • Понеделник, 23.05.11, 22:50, milen:
    Напълно съм съгласен с теб, че разработчиците на софтуер са мотивират с пари, което аз приемам за нормално. Парите според мен са важен мотиватор, както за разработката както на онлайн приложенията, така и на любимите ти CorelDrow, Photoshop ...
      
    Според мен обаче, онлайн приложенията ще навлязат не защото по-трудно се пиратстват, а защото имат технологични предимства. Разработчиците и на он-лайн приложенията и на инсталируемите не се интересуват от потенциала на пазара, към който принадлежиш. Всъщност има много хора, готови да плащат за онлайн приложения и това е двигателя на този бизнес.
     
    Лично аз мразя флашки и никога не съм имал своя собствена флашка. Файловите си (няколко стотин хиляди) си ги държа онлайн на различни локации и смятам, че по този начин се оправям по-добре от колкото тези със флашките. За мен web-базирано и online са едни от най-готините думи
  • Вторник, 24.05.11, 07:47, dulo:
    През изминалите няколко дни ми се наложи да направя съвместни отчети за транспортни средства, изминали километри, гориво и т.н. Съвместни, защото въвеждащите информация оператори се намират в различни градове на страната, а някои от ръководството пътуват в чужбина, но искат да не се откъсват от процеса. Операторите умеят да работят с MS Office 2003, а таблиците са стандартен Excel с условно форматиране. Нямаше възможност за изграждане на MS Server 2003 и нагоре и се наложи да прегледам всички познати онлайн услуги в това направление - Zoho ($6 месечно) Office365 ($30 месечно), Google Docs (Free) и други. Изборът съвсем естествено бе за Google Docs, въпреки че все-още условното форматиране в електронните таблици се поддържа частично. В реално време се вижда всеки оператор какво въвежда и се води пълна отчетност за въведената, изтритата и т.н. информация. За месец май онлайн услугата на Google Docs ми свърши много добра работа.
         Не са за подценяване тези услуги и според мен, все-повече ще ги използваме.
  • Вторник, 24.05.11, 07:47, joniewalker:
    ” Напълно съм съгласен с теб, че разработчиците на софтуер са мотивират с пари, което аз приемам за нормално. Парите според мен са важен мотиватор... „

    Е, почти стигнахме до съгласие .

  • Вторник, 24.05.11, 07:59, joniewalker:
    ” През изминалите няколко дни ми се наложи да направя съвместни отчети за транспортни средства, изминали километри, гориво и т.н. Съвместни, защото въвеждащите информация оператори се намират в различни градове на страната, а някои от ръководството пътуват в чужбина, но искат да не се откъсват от процеса. Операторите умеят да работят с MS Office 2003, а таблиците са стандартен Excel с условно форматиране. Нямаше възможност за изграждане на MS Server 2003 и нагоре и се наложи да прегледам всички познати онлайн услуги в това направление - Zoho ($6 месечно) Office365 ($30 месечно), Google Docs (Free) и други. Изборът съвсем естествено бе за Google Docs, въпреки че все-още условното форматиране в електронните таблици се поддържа частично. В реално време се вижда всеки оператор какво въвежда и се води пълна отчетност за въведената, изтритата и т.н. информация. За месец май онлайн услугата на Google Docs ми свърши много добра работа.
         Не са за подценяване тези услуги и според мен, все-повече ще ги използваме. „

    Google Docs все пак е една от много малкото такива, които си заслужава човек да ползва в такива случаи.
    Когато една услуга е free , когато тя е добра и не може да бъде локално инсталирана /вие сте опитали server2003!/ - тогава е ясно.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.