download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

PotPlayer 1.7.21953


Мултимедиен плеър с вградени кодеци


Изтегли (32446 KB) Changelog

Визитна картичка на програмата

Автор: Daum
Лиценз: Freeware
ОС: Windows XP/Vista/7/8/10/11 32/64 bit
Големина: 32446 KB
Обновен на: 11.07.2023 от stefankr
12381 показвания, 398 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

KMPlayer 4.2.2.68
GOM Media Player 2.3.89.5359

Публикации в списанието


няма публикации
 
Highslide JS

PotPlayer е корейски безплатен мултимедиен плеър на базата на KMPlayer, който се стреми да предложи подобрено възпроизвеждане и персонализирана поддръжка. Вградените кодеци изключват необходимостта от инсталирането на външни такива, има поддръжка на DVD меню. PotPlayer поддържа всички известни формати и ще направи гледането на филми приятно изживяване, разполага с множество вградени скинове, така че ще можете да изберете как да изглежда. Приложението разполага с огромен брой настройки на субтитрите, които се отличават с кристална яркост и четимост, можете да ги премествате нагоре и надолу, да избирате размери и още много други.

Използва DirectX и има нужда да го инсталирате преди да сложите програмата. Макар той да е вграден в най-новите системи на майкрософт, Windows 7 не разполага с пълният DirectX, затова използвайте следния линк за да го инсталирате: http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=35


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 18.12.11, 23:14, anonymous:
    теготе си е изтрил мнението ! странно .
  • Понеделник, 19.12.11, 01:04, amonra86:
    Ползвам го още от каменната ера плеъра и съм страшно доволен от него. Това чудо няма нещо, което да не ми е прочело, но инсталирам винаги и пълен пакет кодеци с него, нищо че си има вградени. tegote програмата е на български език, като си я качил защо не си чекнал, че е на български? Извини ме ако тази версия не е, не съм я свалял от тук, нито от сайта на производителя, че там е на инджикитайски
  • Понеделник, 19.12.11, 01:38, tegote:
    ” теготе си е изтрил мнението ! странно . „
    Много наблюдателен си бил! Някога бях отговорил за плеъра с хубаво и с лошо.
    А сега мога да кажа за PotPlayer единствено и само лошо! Антипатичен ми е, няма да си крива душата! Казано накратко - ЗАГУБЕН Е!
    @amonra86, има побългарена версия с бутани кодеци, модеци, предварително нагаждани. Който иска да си я качва или да опитва да я лансира, аз няма да я качвам! И никога не бих ползвал българското произведение на изкуството. Но вече не ползвам този плеър, защото ми е съмнителен, недоразвит, с вечните си бъгове, и неинтуитивен контрол. Има си по-професионални плеъри.
  • Понеделник, 19.12.11, 18:50, amonra86:
    Аз си го харесвам много, никога не ми е правил бъг. Възпроизвеждам с него DVD, блурай дискове и какво ли не, даже отваря и флаш игри.
  • Понеделник, 19.12.11, 19:32, karadzha:
    ” Много наблюдателен си бил! Някога бях отговорил за плеъра с хубаво и с лошо.
    А сега мога да кажа за PotPlayer единствено и само лошо! Антипатичен ми е, няма да си крива душата! Казано накратко - ЗАГУБЕН Е!
    @amonra86, има побългарена версия с бутани кодеци, модеци, предварително нагаждани. Който иска да си я качва или да опитва да я лансира, аз няма да я качвам! И никога не бих ползвал българското произведение на изкуството. Но вече не ползвам този плеър, защото ми е съмнителен, недоразвит, с вечните си бъгове, и неинтуитивен контрол. Има си по-професионални плеъри. „

    Едно време и Орбит даунлодър беше голяма нула, но вече е супер. Та и тоя видео плеър все ще стане човек от него

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.