download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

В ход е разпространението на голямото ноемврийско обновление за Windows 10

24.11.2019 21:17 (преди 8 месеца и 10 дни) | spursy | показана 381 пъти Статистики
Актуализацията носи по-малко промени и новости, вероятно, за да няма неприятни изненади както при предишното голямо обновление.
Microsoft разпространяват постепенно и по етапно новото голямо обновление за Windows 10. Очаквано то носи името November 2019 Update и се явява наследникът на предишното голямо обновление - May 2019 Update. Именно May 2019 стана причина за множество проблеми в Windows 10 и чувствително срина доверието в Майкрософт. Потребителите на Windows 10 с May 2019 Update се сблъскваха с разнообразни бъгове и често имаха затруднения с нормалното използване на компютрите си през последните месеци. Това ги вкара в един дълъг цикъл от постоянно излизащи обновления, които оправяха определен проблем, но създаваха нов, а на Microsoft отне месеци докато успеят да закрепят положението.
Вероятно затова November 2019 Update е най-малкото и носещо незначителни промени от серията на големите обновления. Също така и ще се инсталира най-бързо сравнено с предишните такива. За потребителите имащи May 2019 Update, новата актуализация към November 2019 е само 180 KB, защото необходимите файлове за надграждането вече са изтеглени предварително на компютрите им. Ако вашият Windows 10 няма голямото майско обновление и използвате предходната версия, то тогава ще трябва да изтеглите около 330 MB, за да преминете директно към November 2019. За потребителите, които използват още по-стари версии на Windows 10, ще се наложи да изтеглят пакет с инсталационни файлове с размер около 3.5 GB.
Устройства използващи по-малки дискове (32-64GB) само за системни дялове може да не получат November 2019 Update, защото вече има по-големи изисквания за налично свободно място преди да започне инсталирането.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.