download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Новите видео драйвери на NVIDIA подобряват защитата срещу добив на крипто

01.06.2022 15:28 (преди 1 година и 10 месеца) | spursy | показана 592 пъти Статистики
Също така, последната версия донася оптимизации за най-новите игри за още по-добро изживяване, както и подобрява стабилността.
NVIDIA разпространиха новата версия драйвери за Windows 10 и 11, за последните поколения видео карти. Версии 512.95 или по-горни, коригират различни грешки налични в предходните версии и подобряват стабилността. Също така има чувствителна оптимизацията за новите игри. Друга важна промяна привличаща вниманието е запушването на задната врата, която миньорите копаещи криптовалути бяха намерили, за да получат максимална производителност при добива. NVIDIA включва софтуерни защити към драйверите, които намаляват добива на крипто-валути, без да засягат максимално доброто изживяване при игрите. Целта е картите да се използват от геймъри и професионалисти, а не за копаене. Предишната защита издържа близо година, преди да бъде пробита преди месец.
Разбира се, нищо не пречи за добива на криптовалути да се използва стара версия на видео драйвера. Така новата защита ще затрудни само обикновените геймъри, които предпочитат, когато не използват компютъра да стартират програма за добив на цифрова валута. Те ще са изправени пред избора дали да получат последната оптимизацията за новите игри за върхови преживявания, или да копаят с чувствително занижена скорост.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.