download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 5/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Доставчик на услуги и хардуер в средата на спътниковия оператор ИНМАРСАТ. Вносител и системен интегратор на системи за следене и управление на автомобилни паркове Fleet Management с използване на Инмарсат и GSM - мрежи. Консултации и управление на проекти за изграждане на комуникационни инфраструктури.
Компютърни конфигурации, компоненти и консумативи свързани с тях.
Изключителен търговски представител на немските фирми: VOITH - TURBO - Хидродинамични спирачки, ретардери за товарни автомобили и автобуси; ODU - щекери, конектори за различни приложения; HELLUKABEL - всички видове кабели: оптични, коаксиални, компютърни и др.; Mikrofilm Center Klein - пълна гама архивиращи устройства и системи, софтуери, високоскоростни скенери, сканиращи услуги.
Компютърна техника - продажба и сервиз. Интернет доставчик. Интернет клуб. Компютърно обучение.
Продажба, адаптиране, поддръжка и развиване на програмния (ERP) продукт Scala, който предлага: интегрирани модули за счетоводство, главна книга, управление на дълготрайни материални активи, на запасите, на производството, на сервизното обслужване, на проекти, на ТРЗ, маркетинг, електронна търговия от тип Бизнес-към-бизнес, консолидация на информацията.
Разработка и поддръжка на софтуерни, информационни и компютърни системи. Асемблиране на персонални (PC) компютри. Изграждане и поддръжка на локални мрежи.
Дистрибутор на DTK Computer Co., доставя компютърни системи, дискове, монитори, принтери, видеоконтролери, мултимедия, комуникационно оборудване и други. Осигурява пълен инженеринг и цялостни решения в областта на компютърните технологии, пълна техническа поддръжка и консултации.
В областта на информационните технологии: Производство, маркетинг, поправка и поддръжка на компютърен хардуер, както и всякакъв вид автоматизирани офис системи. Проектиране и внедряване в организации и фирми от публичния и от частния сектор на комплексни решения за системно интегриране, както и доставяне на необходимите услуги за тяхната работа и поддръжка. Проектиране, развитие, производство и маркетинг на компютърни софтуерни продукти. Проектиране и предлагане на мрежи за цифрово пренасяне на глас и данни. Оказване на консултански услуги в областта на информационните технологии и на комуникационните високо технологични системи. В областта на телекомуникациите: Проектиране, развитие, поддръжка и маркетинг на телекомуникационни продукти, телекомуникационни мрежи за пренасяне на глас и данни, както и тяхното доставяне и монтаж.
Разпространение и разработка на бизнес софтуер - счетоводство /McMaster/, складово стопанство /StockMaster/, заплати /McSalary/, кадри и ЛС /StaffMaster/. Разработка и разпространение на комплексни системи за автоматизация на управлението на търговски обекти /POSMAster/, които включват софтуерни модули и специализирани хардуерни устройства за търговски обекти /бар-код скенери и принтери, POS- терминали и др./
Разработка на софтуерни решения в областта на електронната търговия, b2b, портали и др; интернет/интранет базирани интегрирани системи за управление на работния процес в организации, покриващи голяма географска площ; специализирани CAD/CAM системи.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 104 >

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.