download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Металургия

<< предходнастраница 24/30 (296 фирми общо)следваща >>
Защитни галванични покрития на метали. Поцинковане на барабан и стационарно с пасивация в три цвята, никелиране на барабан и стационарно и фосфатация на манганова основа.
Фирма "ГДЕМ-Стойчовски и сие" е създадена през 1990 година. Тя е един от малкото производители в България на различни видове сребърни, медно-фосфорни припои с и без съдържание на сребро, цинк и бабит и припои по желание на клиента. Има амбицията да заема водещо място в бранша. Дейността на “ГДЕМ-СТОЙЧОВСКИ И СИЕ” обхваща цялостния производствен процес, започвайки от разработката, през внедряване, до производство и пласмент на готовата продукция, за нуждите на клиенти от хладилната, електротехническата промишленост, машиностроенето и металургията. Заедно с производствената си дейност, фирмата извършва и услуги в областите на: - запояване на детайли за електротехническата промишленост; - запояване на детайли от сребро и сребърни сплави към медни и месингови основи; - запояване на детайли от мед-волфрам и други към медни и месингови основи; - разработване на технологии за запояване на цветни метали и сплави; - консултации на клиенти за рационално и ефективно използване продуктите на фирмата.
Производство и търговия на селскостопанска техника - култиватори и валяци. Фирмата разполага с магазини за товарни автомабили и селскостопанска техника. Разполагаме с един от най-големите складове за резервни части на трактори т-150к и т-54v.
"Фокс Лазер" е фирма, която се занимава с лазерно рязане и гравиране на всички видове черни и цветни метали,ецване, полиране и дообработка, изработва машинни детайли, сувенири, значки, ключодържатели, плакети,рекламни табели и обемни букви от месинг и INOX.
Разполагаме с широка гама метали. По желание на клиента извършваме доставки „Just In Time”- Точно на време франко негови строителни обекти, бази и складове с наш транспорт. Срока на доставка е експресен. Металите са налични. Предлагаме ви обобщена номенклатура. Очакваме вашите запитвания на основание на, които ще получите точен отговор за наличности, срок на доставка и ценова листа. ”П” профили от №10 до №36 Двойни “Т” профили от №12 до №45 L – винкели от 25/25 до 160/160 DIN профили HEA; HEB; IPE; UPN Релси Тръби безшевни от Ф25 до Ф720 Ламарини горещо валцувани от 4мм. до 50мм.СМ – S235; S275JR; S355J2G3 ;Ст3спВ 08кп ; LRA ; 09Г2С Арматурно желязо – периодичен профил от №10 до №32 Тръби черни водо-газопроводни от 1,5” до 3” Тръби профилни – ГОСТ 8639 от 15/15 до 80/40Неръждаема стомана AISI 304/3042/321/316/316L/316TI/309S/430 Поцинкована ламарина - рулони : Размери: 0,5/055/063/0,8 х 1000 Поцинкована ламарина с PVC покритие по спецификация на клиента. Размери: 0.50/0.53/0.60/0.63 Очакваме вашите запитвания!
Пълна гама от качествени легирани стомани за нуждите на вашето производство
Фирмата се занимава с изработване и монтиране на метални и иноксови изделия като: парапети, огради, врати. Вътрешно и външно обзавеждане от ковано желязо. Работи и с модели на клиента и по зададени размери. Изработва беседки, навеси и тенти, метални халета.
Търговия с цветни метали, месинг, мед, бронз, алуминиеви сплави на пръти тръби и ламарини, сита и мрежи.
Търговия с метали, ламарини, тръби, профили.
Фирмата се занимава с търговия на ПЕЗ тръби и профили, студено и горещо валцувани мeтали, поцинковани тръби и профили, и други, от 1994 година.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.