download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Металургия

<< предходнастраница 28/30 (296 фирми общо)следваща >>
Франкщал България е 100 % дъщерна фирма на FRANKSTAHL - водеща австрийска компания в търговията със стомана, отличаваща се с изключително богат асортимент, голяма складова наличност и отлична логистика. В началото на месец Юли 2007 година ФРАНКЩАЛ България започва своята дейност на българския пазар и се установява като коректен и надежден партньор на пазара за стомана. Основният предмет на дейност на Франкщал е тъговия с черни метали, специални стомани, изделия от горещо и студено вацувана стомана, пълна гама от профили по DIN и ГОСТ; сортов прокат и др. Търговската дейност на територията на страната е организирана в градовете Пловдив и София. Основният склад в Пловдив разполага с 1500 вида стомани и с добрата си логистична програма за кратки срокове успява да изпълни вашите поръчки във всяка точка на страната.
Търговия с метали и стомани, голяма складова наличност, Стара Загора, доставки в цялата страна, спектрален анализ, производство на заготовки и детайли
Производство на детайли по метода на праховата металургия /синтероване на пресовани метални пранове/. Производство на плъзгащи лагери /бронзографит, желязографит/, втулки, шайби, гайки, зъбни колелца, клеми и др. детайли със сложна конфигурация по документация на клиента.
Маяк-М ООД е създадена с основна дейност внос и търговия на изделия от черни метали, за строителството, металопреработването, машиностроенето, енергоремонтната дейност, енергетиката, химическата промишленост, корабостроенето, кораборемонта.Търговия с метали, листова стомана, ламарина, безшевни тръби, заварени тръби, кръгла стомана, профили, Винкел, арматура, неръждаеми тръби, черни метали, металопреработване, машиностроене, енергетика, корабостроене, кораборемонт, метални изделия.
"Българска леярна" ЕООД произвежда центробежно-лети тръби от сив чугун, въглеродни и легирани стомани със следните размери: -външен диаметър - от 100 до 1000мм. -дължина - от 1000 до 2000мм. -вътрешен диаметър - съобразно желанието на клиента. Произвежда също така и малки серии и единични отливки от чугун и стомана в пясъчни форми. Топенето на метала се извършва в индукционни пещи ПИ 1600. Контрол на химичния състав на материалите се извършва с апарат за експрес-анализ "Foundry Master".
3А Стийл е център за производство на изделия и обработка на детайли от листова стомана. Чрез лазерно рязане, щанцоване, огъване и заваряване ние можем да произведем детайли от неръждаема и конструкционна стомана по Ваш чертеж или мостра, както и да проектираме и изработим изделие според Вашите нужди и желания. Оборудвани сме с машини последно поколение на немската фирма Trumpf. 3А Стийл произвежда широка гама продукти, включително: - електрически табла, шкафове и навеси от неръждаема стомана, които задоволяват нуждите на хранително – вкусовата и преработвателна промишленост, хотелиерството и ресторантьорството, болници и хотели, аптеки, фармацевтката и други отрасли в страната и за износ в страните от ЕС - всички видове стандартни и нестандартни неутрални изделия от неръждаема стомана за цялостно обзавеждане на професионални кухни и кухненски блокове (маси, мивки, плотове, шкафове, колички, стелажи и др.) - детайли, полуготови и готови изделия от неръждаема и от конструкционна стомана (изискващи прецизно лазерно рязане, щанцоване, висока точност на огъване, заваряване и др. операции) както за български, така и за чужди фирми, специализирани в производството на крайни изделия от метал
"Шолц България" АД, е част от немската група Scholz AG - водеща рециклираща компания в Европа, чийто годишен оборот надхвърля 1 млрд евро. Групата притежава над 500 площадки в цяла Европа и обслужва повече от 200 големи европейски предприятия. Ние купуваме скрап от: 1) всички сортове алуминий и сплави 2) мед и сплави 3) неръждаеми хром-николови стомани 4) ниско- и високолегирани специални стомани 5) чугун и желязо 6) други метали (олово,магнезий,цинк) 7) вторични метали от претопяване и множество съединения - продукт на химическата промишленост и металургията. Ние можем да бъдем ваш надежден партньор!
"Шолц България" АД, е част от немската група Scholz AG - водеща рециклираща компания в Европа, чийто годишен оборот надхвърля 1 млрд евро. Групата притежава над 500 площадки в цяла Европа и обслужва повече от 200 големи европейски предприятия. Ние купуваме: 1) всички сортове алуминий и сплави 2) мед и сплави 3) неръждаеми хром-николови стомани 4) ниско- и високолегирани специални стомани 5) чугун и желязо 6) други метали (олово,магнезий,цинк и т.н.) 7) вторични метали от претопяване и множество съединения - продукт на химическата промишленост и металургията. Ние можем да бъдем ваш надежден партньор!
Основна дейност на фирмата е търговия с металорежещи, измервателни, ръчни инструменти и екипировка за машини. Разполагаме с магазин и склад които се намират в непосредствена близост до завода за инструменти в гр. Дряново. Поддържаме количества на склад като част от асортимента е: свредла – с цилиндрична и конусна опашка; кобалтови; центрови; със сменяеми твърдосплавни пластини; с удължена работна част; свредла за бетон; фрези – дорникови; със сменяеми твърдосплавни пластини; със запоени твърдосплавни пластини; канални; червячни; високопроизводителни; твърдосплавни; циркулярни и др. метчици – машинни; ръчни; с винтов канал; усилени; нормална и ситна стъпка и др. плашки – ситна и нормална стъпка; леви; райбери – ръчни и машинни; зенкери – за отвори; за фаски; патронници – самозатягащи; с ключ; дорници ; втулки; твърдосплавни пластини; въртящи центри универсали щанги; борщанги; стругарски ножове със запоени и със сменяеми пластини; шублери; микрометри; вътромери; магнитни стойки и др. пили; отверки; ключове; клещи; чукове и др. абразиви; карбофлексови и ламелни шайби; шкурки; машинни и ръчни ножовки; биметални ленти; Това е част от складовата ни наличност която вярваме, че правилно ще Ви ориентира в естеството на нашите продукти. Предлагаме разсрочено плащане както и доставка на място.
Фирмата се занимава с продажба на технически газове - кислород , аргон , азот, въгл. двуокис, ацетилен, хелий, газови смеси , специални газове по поръчка на клиента. Другите дейности на фирмата са : - продажба на заваръчна техника и консумативи, - продажба на течни и твърди горива - дизелово гориво , дърва , донбаски въглища , брикети, - продажба на работно облекло и лични предпазни средства.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.