download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Хранително-вкусова

<< предходнастраница 13/55 (543 фирми общо)следваща >>
Внос, разфасовка и търговия с препарати за растителна защита. Оранжерийно производство - краставици и домати. Производство и износ на суха мента покриваща качествените показатели и преминала лабораторен анализ.
Търговия на едро с бира, безалкохолни напитки и алкохол.
Отглеждане на пъдпъдъци и продажба на яйцата им в суров вид и консервиран. Продажба на пъдпъдъче месо.
Производство, бутилиране, търговия на едро с: растителни масла, майонези, кетчупи, лютеници, тоалетен сапун, мин.вода, кибрит и др.
Специализирано предприятие за производство и търговия с висококачествени бели и червени вина, трапезни вина и натурални гроздови ракии.
Една от най-утвърдените и развити фирми на пазара. Разполага с 5 производствени цеха за производство на хляб и хлебни изделия, осигурени със съвременно оборудване на "miwe", "diosna", "ovak", "tagliavini", "sottoriva", "victus vial", "konig" - лидери в производството и предлагането на машини, съоръжения и оборудване за хлебопроизводство и сладкарство. Притежава необходимите сертификати, както за вложените суровини и материалии, така и за произвежданата продукция. Разполага със собствен транспорт, с който осъществява ежедневни доставки и задоволява изискванията на своите клиенти.
Производство на хляб и закуски. Търговия със селскостопански стоки.
Проектиране, доставка, монтаж, сервиз, ремонт на хладилна, климатична и сушилна техника; изграждане на зидани и сглобяеми хладилни камери; внос и продажба на термоизолационни хладилни панели и витрини от Германия.
Производител на кетчуп, доматено пюре, компоти, нектари, салати, зеленчукови консерви.
Кафе-сладкарници 1001 ТОРТИ. Производство на тестени и сладкарски изделия. Търговия, доставки на място. Рекламни витрини.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.