download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Хранително-вкусова

<< предходнастраница 16/55 (543 фирми общо)следваща >>
Производство и пласмент на газирани безалкохолни напитки, пуншове, спокойни сокове, концентрати за разреждане. Търговия с минерална вода и др. Транспортни услуги.
Дистрибуция и търговия с етилов алкохол /спирт/ за хранителни и медицински цели и технически денатуриран за промишлени цели. Произвежда и търгува с ароматизатори, емулсии, оцветители за производство на безалкохолни напитки и сладкарството. Използва гъвкава политика спрямо клиентите си - разсрочено плащане, доставка до склада на клиента, отстъпки за количества.
Производство на фондан, фонданови и захарни изделия с високо качество. Фототорти и консумативи за тях. Доставка на място за градовете: Варна, Бургас, Добрич, Шумен, Сливен.
Машини и оборудване за хлебопроизводство и сладкарство /представител на фирма Бонгард - Франция/; оборудване за производство на пластмасови бутилки и бутилиране /представител на Сидел - Франция/; опаковъчна техника /представител на Окутюрие - Франция и Мека Пластик -Франция/; стерилизатори /представител на Барикан Стерифло-Франция/; измервателна апаратура за физични величини /представител на Жул Ришар Инструмънтс - Франция/; кухненско оборудване / представител на Боне - Франция; оборудване на ресторанти за бързо хранене /представител на Хени Пени - САЩ/.
Производство на колбаси по оригинална немска технология, дистрибуция на подправки и адитиви за хранително-вкусовата промишленост на Гевюрц Мюле Несе - Германия.
Предмет на дейност: дистрибуция и търговия с етилов алкохол за хранителни, медицински и промишлени /дена туриран/ цели/96,45%/. Предлага емулсии, ароматни композиции, оцветители и екстрати за производство на безалкохолни напитки и сладкарската промишленост.
Производство на фото декори за торти и пасти (над 1000 изображения), фонданопроизводство (8 вида фондан и фонданови листи), конфитюри и мармалади за сладкарството, студени желета за глазура (разнообразие по цвят и вкус), желирани перли.
Импорт-експорт, както на хранителни, така и на други видове продукти. Единствен производител на здравословни храни.
Производител на хляб, сладки, солети. Мелница с най-модерното и ново оборудване на фирма "Бюлер"
Производство на лекарствени средства за ветеринарната и хуманната медицина.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.