download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Хранително-вкусова

<< предходнастраница 17/55 (543 фирми общо)следваща >>
Дистрибутор на заводи за производство на захарни изделия.
Производство на продукти на билкова основа по съвремена технология позволяваща извличане на активната съставка от билките и последващо влагане в продукти ползващи се като хранителни добавки.
Внос на замразени хранителни продукти: бланширани картофи и картофени специалитети на фирма LUTOSA Белгия.
Официален вносител на уникални продукти на Китайската традиционна народна медицина, разпространявани по програмата ГРИЙНСПРИНГ. Всички продукти са изготвени по древни рецепти и формули от диворастящи билки и се предлагат под формата на хранителни добавки. В асортимента влизат еликсири, чайове, екстракти за укрепване на имунната система, профилактика и лечение на широк спектър заболявания.
Производство на висококачествен етилов спирт за хранителни, медицински и др. цели. Спирта се произвежда от зърнени култури. Висикото качество се постига чрез двойна ректификация и допълнителна пречистка.
Проектиране и производство на топлинни и сушилни апарати и съоръжения. Технологии за преработка на отпадни продукти от хранително-вкусовата промишленост. Преработка на яйца, плодове и зеленчуци. Пълен инженеринг в хранителната промишленост. Разпръсквателни, флуидизационни, пневматични, барабанни, лентови, камерни, тунелни и др. сушилни. Изготвяне на документи по програма САПАРД.
Директен вносител на дрехи втора употреба от Австралия - търговия на едро и дребно. Производство и търговия на сушени плодове и зеленчуци / орехи, лук, сливи, гъби, домати / и др. Собствена зайцеферма и търговия със заешко месо и търговия със заешко месо.
Производство, пакетиране и продажба на захарен памук, пуканки, оризон, бонбони и др. с марката Sweet Clouds. Различни вкусове на захарния памук - банан, череша, боровинка. Пуканки- солени и сладки. Основно за износ в Европа. Емблема на марката е веселото извънземно човече, наречено Джиджо.
"ХЛАДИЛНИКА" представлява лицензиран от НВМС-София хладилен склад за месо и хранителни продукти, готови за консумация (Досие №16-03-003). Разполага с различни по обем и брой хладилни камери от по 10, 12 и 50 куб. М., които активно работят 24 часа дневно през цялата година. Налице е възможност за постигане на бързо замразяване до -25 градуса. Разположен е в гр. Пловдив и е 100% частна собственост. Лицензиран е за внос и износ на продукти от/за Европейската общност.
Продава кафе, мебели, плочки, домашни потреби.
< 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 54 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.