download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Хранително-вкусова

<< предходнастраница 18/55 (543 фирми общо)следваща >>
Ексклузивен представител на ARMSTRONG (USA) - №1 в областта на парокондензното стопанство (кондензни гърнета; кондензни помпи; системи за обезвлажняване на сгъстен въздух и др); GEA Ecobraze (Swedwen) и GEA Ecoflex (Germany)- пластинчати (споени и разглобяеми) топлообменници. Официален вносител за България на други световни производители на топлообменници (в т. ч. графитни-за агресивни среди, за свръхвисоко налягане до 1000 ата и т. н.); Официален представител на TEKLEEN (USA) – най-големия световен производител на автоматични самоочистващи се филтри за вода и др. флуиди. Разполага с висококвалифициран персонал подготвен за решаване на сложни нестандартни задачи в областта на топлотехниката и топлоенергетиката ( в т. ч. слънчева енергетика, климатична техника, котелни и отоплителни инсталации). Фирмата е специализирана и в енергиен одит и анализи.
Фирма "АХАТ-Д " е с дьлгогодишни традиции в производството на ядки, сушени плодове /печене, пакетиране/. Фирмата има изградена много добра дистрибоционна мрежа с тенденции за нарастване на нейния обем.
Представителство и дистрибуция на пликове с цип (zip-lock), торбички от полиетилен, чували за смет, алуминиево фолио, пликове и хартия за печене, опаковъчно фолио и др.
Производство на яйца, пилешко месо, деликатеси.
Разносна търговия. Покрива почти цялата гама от хранителни продукти: олио, консерви, пакетаж и пр.
Кетъринг, столово хранене.
Производство на готови храни и напитки.
Дамяница е основана през 1940 г. и се намира в Югозападна България, лозаро-винарски район Долината на р. Струма – най-слънчевият и най-топлият в страната, с хълмист терен и почви с вулканичен произход. Дамяница АД е производител на вина от уникалния местен сорт Широка мелнишка лоза, известен още като “Мелник”. Утвърден производител на червени вина, главно в категориите от премиум нагоре и е признат като един от малкото български производители на вина в категория ултра премиум. Дамяница предлага услугата Винен туризъм (за повече информация посетете www.melnikwine.bg) По-известни марки: No Man's Land, Uniqato, ReDark, серия Дамяница
Изкупуване, производство и реализация на зайци и заешко месо и разфасовки.
Изкупуване, заготовка и търговия със селскостопанска продукция, печене и пакетиране на ядки.
< 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 54 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.