download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Металургия

<< предходнастраница 11/30 (296 фирми общо)следваща >>
Производство на: изделия от неръждаема стомана. Оборудване за: професионални кухни; месарски, колбасарски и рибопреработвателни цехове; хирургически кабинети и операционни зали. Технологично оборудване и интериорни архитектурни детайли.
Производство, търговия и сервиз на: търкалящи лагери за индустрията и автомобилната промишленост; уплътнения за лагерни възли: SKF сервиз - консултации, обучение, механични услуги, възстановяване на лагери и шпиндели, цялостни решения по поддръжката; инструменти за монтаж и демонтаж на търкалящи лагери; прибори и системи за наблюдение, контрол и диагностика; греси и уреди за гресиране; линейни лагери, направляващи задвижвания и техните елементи; шарнирни лагери; Cooper лагери.
Стилажни системи за складове и магазини от Италия.
Медникарови Ко ООД -- Търговия с инструментални и други стомани на склад в гр. Пловдив
Производсво на: филтриращи елементи (въздушни, маслени и горивни) за двигатели с вътрешно горене; метални капачки за безалкохолни, пива и т.н.; електроинсталации за кари; медни и оловни накрайници; захранващи кабели за автомобили.
Търговия с цветни и черни метали.
Търговия с метали. Внос-износ.
Търговия с алуминий, бронз и месинг - ламарини, пръти и тръби - различни марки и размери. Търговия с химикали - техн. и чза.
Извършва къртачни услуги. Извозва строителни отпадъци. Продажби на BOSCH, Sparky и други - електроинструменти и консумативи /и по Интернет/. Изработва метални конструкции. Произвежда нивелири с лазерен източник. Проектира и изработва рекламни табели и надписи от самозалепващо се PVC фолио. Хидро и топлоизолации. Строителство и ремонти. Услуги в областта на Интернет.
Промишлени отливки от алуминиеви и цинкови сплави в кокини и формовка. Изработване на екипировка.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 30 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.