download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Металургия

<< предходнастраница 4/30 (296 фирми общо)следваща >>
Единственият български производител на ПОП-НИТОВЕ. Опаковките са по 500 или 1000 бр. в кутия в зависимост от размера. Производствена база и магазин: ул. Самоковско шосе № 1 на територията на СО-МАТ.
Производство на цилиндрови втулки за двигатели с вътрешно горене; производство на центробежно ляти изделия.
Внос от Италия на водопроводна и санитарна арматура. Продажба на едро и дребно на: смесители - серии икономични и тежки, хром, злато, мат, месингови кранове - широка гама, пластмасови маншони, сифони, тръби за вода и газ.
Производство на: телове от ниско- и високовъглеродни стомани с различно предназначение; стоманени въжета с различни конструкции и предназначение - с органична или с метална сърцевина; сапани, оградни мрежи - черни и поцинковани; тъкани сита и ситови повърхности; гвоздеи с общо предназначение и гвоздеи за бетон; неизолирани алуминиеви и алуминиево-стоманени проводници.
Инженеринг и проектиране на ръкавни филтри на базата на импулсна регенерация на ръкавите с малка производителност (от 8000 до 5000 м3/ч) и за огромни количества промишлени газове от всички отрасли на промишлеността. Проектиране на високонапорни вентилатори с капацитет Q до 70000 м3/ч и налягане Р до 7000 Ра. Проектиране на транспортни системи за прахообразни материали - лопаткови и винтови шнекове, сдвоени шнекове и шлюзови питатели. Проектиране на комплексни инсталации за изгаряне на твърди битови отпадъци от болници, курортни комплекси, летища и др. Производство на всички размери ляти подови сифони от алуминий, строителни пирони, телове за производство на заварени армировъчни мрежи, дребни машиностроителни изделия. Търговия с черни метали и изделия от тях. Консултантска дейност в областта на екологията.
Търговия и преработка, без претопяване на отпадъци и отломки от цветни метали и сплавите им, търговия с отпадъчни пластмаси и хартия. Фирма има клонове във Варна и София.
Директен вносител от ОНД и Украйна на стоманени телове и стоманени въжета. Поддържа на склад наличности от стоманени въжета с диаметри - от ф 2,0 мм. до ф 40 мм. и стоманени телове за пружини от ф 0,30 мм. до 3,5 мм.
Внос и износ на метали, метални изделия, промишлена арматура, цветни метали.
Производство на нисковъглеродни стоманени телове и телени изделия: Гвоздеи: строителни и фасонни; кръгли; с квадратно сечение - усукани и прави (неусукани); Ниско въглеродни стоманени телове и телени изделия в т.ч. кръгъл студено изтеглен, термично необработен - твърд; кръгъл студеноизтеглен, термично обработен (отгрят) - мек; Телове с покритие: помеден; горещо поцинкован; Тел кръгъл нисколегиран, студеноизтеглен, помеден, за заваряване в защитна среда от СО2; Оградна мрежа с квадратни отвори; Тел бодлив, поцинкован, тип “Йова”; Кокошкарска и рабицова мрежа; Дребни телени изделия.
Проектиране, конструиране и производство на формообразуващи инструменти - шприцформи, пресформи и др. Изработка на стругови и фрезови детайли.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 30 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.