download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Металургия

<< предходнастраница 6/30 (296 фирми общо)следваща >>
Дъщерна фирма на завод LDM, Чешка република - производител на промишлена арматура за топлофикация, за електрически централи, за химическата промишленост; технологични процеси, отопление, климатизация и вентилация.
Продажба и доставка на студено и горещо валцована ламарина на пачки и рулони. Доставка на ламарина по заявка и дългосрочно сътрудничество. Складове в Свободна Зона - ЛОМ и БУРГАС, Гара Яна - СОФИЯ, Обеля - СОФИЯ.
Проектиране, доставка и монтаж на отоплителни и вентилационни инсталации. Пълен инженеринг, собствени монтажни бригади. Собственно производство на котли на твърдо гориво, котли на електро-енергия и други артикули от бранша на отоплителната техника.
Търговия на едро и дребно с: лагери FAG (официален дистрибутор на FAG-Германия); лагери от други производители; семеринги; О-пръстени; ограничителни пръстени (зегерки).
Черна металургия. Производство на горещо и студено валцувани продукти, ламарина - поцинкована и с органично покритие, валцдрат, бетонно желязо, металургичен кокс, нафталин, бензол, други химически продукти.
Инженеринг, заваръчни работи и изпитване на метали и заварки.
Извършва: Изработка и монтаж на метални конструкции; Приготвяне и доставка на бетонови, варови и циментови разтвори; Заготовка на бетонна стомана, изправяне на кангална стомана, челни заварки със собствен материал и на ишлеме; Изработка и монтаж на PVC и алуминиева дограма.
Инженерингова дейност в областта на металургията и леярството. Производство на материали за леярството, графитови изделия и защитно покритие върху графитови електроди.
Производство на хидравлични и пневматични елементи: цилиндри, филтри, спирачни цилиндри и усилватели, добивни чукове и други.
Внос на: машини и инструменти за строителството, дървообработването и металообработването; въздушни компресори.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 30 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.