download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

VLC Media Player

<1 2 3 4 5 6 >

Автор
Съобщение
tegote
Пет, 17.12.10, 11:27
Ами добре ми загатна, реших да резна началото и краят на филма с някой Video DUB и изходния материал стана гледаем на всичко!!!!
Нямаш си представа колко много му се кефя на този VLC сега! Стана неразделен инструмент за моя компютър. Много често се чудех кое да използвам измежду KMPlayer и VLC, дилемата остава, ккогато сложа нов уиндоус първо започвам от VLC.
квант
Чет, 24.03.11, 18:53
Стана ми изключителен аудиоплеър. Просто - любима програма.
tegote
Съб, 30.04.11, 10:42
Качество на аудиото - ОТЛИЧЕН
Способност да рипва видео, да рипва аудио от радиото 1:1 барабар с името само с едно бутонче - ОТЛИЧЕН
Възпроизвеждане на визуални ефекти - (СЛАБ 2)
Има вградени 5 модела на ефекти и това е всичко, всеки ефект си го избираш от менюто и след като стартираш той ти изобразява една и съща анимация на някакво трептене!
Какво им стана на гнуто на тези? Да не би опън сорса да е станал вече клозет сорс? Щото като гледам MilkDrop беше опен сорс, а отсъства от опънатия сорс на VLC! Трябва да е станала някаква грешка...?! Вярно съм го казвал, че всичко с опнат сорс е правено от кръжочници, това линукса, това програми, знаят ли какво правят или плуват в някаква си своя илюзия?
ПП: това е нещото, което винаги ме е притеснявало, така се бе случило и с флаша на горящата овъглена лисица, мина повече от година без да са наясно какъв бъг ги лази. По същият начин заявяват от VLC: "The module is not working at the moment due to an unknow bug. We are trying to fix this..." - става дума за ProjectM, който трябваше да работи с MilkDrop под уиндоус. Източник: http://forum.videolan.org/viewtopic.php?f=7&t=78156
Вече премина година откакто не знаят как да подкарат модула.
deringer
Съб, 30.04.11, 11:45
” става дума за ProjectM, който трябваше да работи с MilkDrop под уиндоус. Източник: http://forum.videolan.org/viewtopic.php?f=7&t=78156
Вече премина година откакто не знаят как да подкарат модула.
Ето ти един подходящ отговор...нещо ми е през... за потребителите на Windows какви затрудвения изпитват
tegote
Нед, 01.05.11, 03:27
” Ето ти един подходящ отговор...нещо ми е през... за потребителите на Windows какви затрудвения изпитват „
Горкичкият. Сигурно само линукса въртиш. А може и да е по-лошо - да ти се налага да отваряш и Уиндоус. По-скоро ставаш смешен с тия две ОС. Явно и от двете нямаш полза, щом ги комбинираш. Хубаво че намираш слабости и в двете, но не е хубаво когато правиш пози и се правиш на играч. Щом авторите са неспособни да подкарат програмата на уиндоус, това означава едно - безхаберие, некадърност, некомпетентност, както вече ти казах, ползваш програмите на кръжочници и ентусиасти които хабер си нямат от уиндоус и програмиране!

Всъщност, рогатото GNU не можело да работи с никой визуален плъгин, било то дори платен!
http://www.soundspectrum.com/g-force/serve.html
Хората са имали желанието да добавят полезен плъгин за VLC, вероятно и за други плеъри с опнат сорс, но гнуто не можело да им се отвори, защото сакало компютъра на deringer, за да може той да гледа бутоните му докато свири любимата си музика... Идеята е била или да се отхвърля и да не се признава платеният софт или просто линукс обществото си прави нескопосни програмите.

редактиран от tegote на 01.05.11 03:28
deringer
Нед, 01.05.11, 10:10
tegote въртя само неща,от които има полза...тоест Windows не е в това число...но на теб и да ти обяснявам ти бъкел няма да схване,защото си ламерче.Така,пак ти казвам,какво се занимаваш с неща,които не вдяваш??Безсмислено ми се пънеш...не ти се получава.
Ами аз използвам за момента само Kubuntu и BSD.Това въртя...И пак хич не ме интересува мнението на един Windows потребител...да де,то на теб ти трябва да знаеш само от къде да рестартираш


А ти защо използваш тези несъвършени програми,а не си използваш “чудото„ Winz?Имаш си WMP,нали...какво омърсяваш безплатния софтуер...

редактиран от deringer на 01.05.11 10:11
редактиран от deringer на 01.05.11 10:28
stoqncho
Сря, 22.06.11, 04:45
Някой ще ми каже ли как да накарам субтитрите да не се пускат винаги върху картината, когато резолюцията на видеото е с по-малка височина от на монитора(и след като се разпъне пак не пасва) и се образуват черни ленти(долу и горе) да вървят в черните ленти, а не върху картината? Това по-подразбиране си е направено в BS.Player Free, но търсих за VLC Media Player и така и не намерих. Надявам се, че сте ми разбрали въпроса.

P.S. Доколкото разбрах(от чичо Google) май няма такава опция, което е много тъпо?!?!?! Сега кажете, че не е важна и не си заслужава труда се сложи и направо не знам какво ще ви правя. Има такава опция, НО само за DVD и тем подобни глупости, а не за всички видео файлове!!! Хубав плеар, но.... с дефект.

stiliyangr
Сря, 22.06.11, 09:14
Мисля че такава възможност има в един от двата - KMPlayer или UMPlayer.
stoqncho
Пет, 24.06.11, 02:00
” Мисля че такава възможност има в един от двата - KMPlayer или UMPlayer. „

В KMPlayer разбрах, че има, но мен ме интересува в VLC дали има и ако няма - защо няма?! За мен това е пропуск, който не е ясно защо е допуснат, но явно само аз мисля така.

tegote
Пет, 24.06.11, 02:10
” ....но мен ме интересува в VLC дали има и ако няма - защо няма?!
Няма за да не усложняват настройките и функциите. Приема се, че всички монитори са широкоекранни. Всички нови качествени филми са все на широк екран и е минавка да ги гледаш на 4:3 екран. Няма как да очакваш подкрепа за малцинството. По моему едно 3% са с 4:3. Аз много го обичам и мразя 16:9, но лукса от гледането на филм на пълен екран се изпарява.

<1 2 3 4 5 6 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.