download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

VLC Media Player

<1 2 3 4 5 6 >

Автор
Съобщение
analyzer
Сря, 24.02.10, 23:17
Това е един чудесен плеър и на мен много ми харесва. Изчистен дизайн, просто пускаш филма и го гледаш
без да правиш никакви настройки. Не мога да кажа че е номер едно защото няма такъв плеър но е един
превъзходен плеър. Всеки плеър е добър в едно нещо и слаб в друго нещо. Този плеър има много добри
страни.
analyzer
Сря, 24.02.10, 23:21
” KMPlayer e много по-добър „

Защо мислите така и с какво KMPlayer е по-добър от този плеър?

танясекс
Сря, 28.04.10, 09:47
analyzer , доливаш ли от време на време ????
tegote
Сря, 28.04.10, 17:19
analyzer , доливаш ли от време на време ????
На мен VLC не ми е удобен! Удобството е да мога както си гледам филмчето и ако нещо не съм схванал и не съм разбрал да върна с едно чукване на стрелката 10 секунди назад. При VLC тази магия нещо я няма.
редактиран от tegote на 17.12.10 00:09
танясекс
Сря, 28.04.10, 17:44
A стига бе... Наистина нямало такава опция

tegote
Сря, 28.04.10, 17:53
БЛАГОДАРЯ Танясекс, сега видях, че може да се направи с Alt+Left бутон. THANK YOU!
anonymous
Пон, 29.11.10, 22:04
Имам един проблем, който много ме дразни, от както излязоха новите версии. 1-во, не знам поради каква причина, но периодично ми се губят настройките на целия плеър, все едно е кръшнал. Отнася се до махането на вградения плейлист, слагането на допълнителни бутони за DVB поддръжка, еквалайзер и не на последно място изключително дразнещият Font Cache. Само при мен ли е така или и на някой друг му се е случвало? Не искам да го махам, защото ми е много удобен и много си го харесвам.
tegote
Пет, 17.12.10, 00:16
Сега. Ето нещо за риповете. Когато гледате онлайн телевизия и кликнете бутонът да записва, авторите казват следното "Format is same as input has and it cannot be changed." До колкото съм наясно обаче този формат е някакъв суров и след като запишете се плейва само от VLC. Опитах, компютъра ми е събрал маса плеъри, единствено VLC го отваря. Давам пример с IPTV. Изходния ми формат става .AVI и не мога да разгледам информацията за него. Някой знае ли в какво трябва да го превърна, за да е гледаемо. Пък и с какво, защото подозирам, че конвертиращите програми също не харесват изплютото от VLC, дават всякакви грешки и не го разпознават. Какво правим сега?
tegote
Пет, 17.12.10, 10:00
Е коя програма да използвам за рендване на повредения AVI? Ако ползвам VLC да конвертирам, той ще свали качеството, защото не слага оригиналните параметри, един от които е битрейта!!! Ето какво ми дава плеъра "Нужно е да въведете само един от следните три параметъра. VLC автоматично ще открие другите, като използва оригиналната пропорция". От де да му знам битрейта? Че и резолюцията иска ръчно да му въвем! Някаква програма за правене 1:1 ?
insecteater
Пет, 17.12.10, 11:05
Нещо ми се губи логиката в случая. Потока, който ти идва и който записваш е вече компресиран, това е ясно. Когато тръгнеш да го обръщаш в друг формат ти все пак трябва да приложиш и някаква компресия. Така че качество неминуемо се губи. Освен ако не искаш да разполагаш с едно излишно голямо avi, което е най близо до това 1:1 което имаш предвид. Но в момента в който решиш, че файлът е прекалено голям и тръгнеш да го компресираш, пак стигаш до началното положение, което прави стъпката с извличането на четимо видео 1:1 излишна.

<1 2 3 4 5 6 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.