download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Как да се инсталират програми и още нещо

Виж статията

Автор
Съобщение
anonymous
Вто, 02.12.08, 21:57
karadzha,
никак не са смешни нещата, които си описал. Мисля сега да разпространя тази статийка, защото за доста хора покрай мен ще бъде полезна (а и моето свободно време ще си е само мое ).
karadzha
Сря, 03.12.08, 09:34
Мариана, сигурно не знаеш, но като си взех комп цял месец натисках "Кенсъл" като инсталирах някое софтче. Един ден се престраших и дадох "Некст". Почти всичко, което съм научил съм го научил сам, след какви ли не перипетии експериментаторски. Понякога някой каже как става туй и онуй, но аз не зацепвам. Прибера се вкъщи и ако не инсталирам програма - преинсталирам Уиндоус. Не, че искам да се хваля, но току-що погледнах в отделение "Меню" тук на сайта и видях броя на общите програми - малко под 15200. Аз си мислех, че са 10 пъти повече (изобщо не бях обърнал внимание, виж, потребителите ги знаех колко са горе-долу). Че то не само аз, ама бая народ има поне толкова, колкото си представях, че са.
 То не,че е важно колко прог имаш, а да имаш най-необходимия. И по възможност да е качествен. Пък стока ли е - никога не се знае кога ще ти притрябва. Нужни са и умения да боравиш с инструментариума, а специално аз не знам и една милионна от това, което искам да науча.
 Исках само да ти багодаря, а то се получи цяла статия
 Благодаря, че си оценила статийката ми и се радвам, че с нещо съм помогнал !
dreamskill
Нед, 14.12.08, 03:08
Ми за какво ти е инсталирането,като има преносима версия на дадена програма?Спестяваш реджистри.Караджа,и аз бях като теб преди,най-голямата ми стъпка беше да преинсталирам уиндоус xp преди 2 години-от там нататък нещата се улесниха.Човек винаги трябва да опита сам-така се научава най-добре,защото съществува риск да губиш информация
karadzha
Вто, 23.12.08, 05:12
То добре като има портабъл версия, но не винаги е тъй. Като миткам насам-натам и попадна на джобна версия я вземам Но не винаги. Щото руснаците са майстори там, но при другите тия версии отстъпват пред инсталиращите се Правя съответните проверки и тогива действам
редактиран от karadzha на 23.12.08 08:57

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2021   Experta Ltd.