download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Да управляваме времето във виртуалната машина

Виж статията

Автор
Съобщение
joniewalker
Вто, 19.04.11, 23:11
Само че моя VBox няма файл VBoxManage.exe в папката ...Oracle\VirtualBox. Няма и други папки. Изтеглено е от официалния сайт.

dulo
Сря, 20.04.11, 09:12
[q 257633, 335]Само че моя VBox няма файл VBoxManage.exe в папката ...Oracle\VirtualBox. Няма и други папки. Изтеглено е от официалния сайт.
...

VBoxManage.exe се намира в същата папка, в която се намира и основната програма VirtualBox.exe. По подразбиране това е папката ...\Program Files\Oracle\VirtualBox

joniewalker
Сря, 20.04.11, 15:18
” [q 257633, 335]Само че моя VBox няма файл VBoxManage.exe в папката ...OracleVirtualBox. Няма и други папки. Изтеглено е от официалния сайт.
...

VBoxManage.exe се намира в същата папка, в която се намира и основната програма VirtualBox.exe. По подразбиране това е папката ...Program FilesOracleVirtualBox „

В ...\Program Files\Oracle\ нямам друга папка освен показаната на снимката. И въпросното ехе го няма никъде по диска...

dulo
Сря, 20.04.11, 15:58
” В ...Program FilesOracle нямам друга папка освен показаната на снимката. И въпросното ехе го няма никъде по диска... „
 
     Програмата VBoxManage.exe се намира в папките на системата домакин, а показаният скрийншот е от системата гост в директорията с инсталирани добавки (Guest Additions).
     Така например, ако компютърът домакин е Windows 7, а виртуално е инсталирана Windows XP, то промяната на синхронизацията по време става от домакина - тоест от реалната машина с Windows 7, където се намира въпросната VBoxManage.
joniewalker
Сря, 20.04.11, 19:24
” Програмата VBoxManage.exe се намира в папките на системата домакин, а показаният скрийншот е от системата гост в директорията с инсталирани добавки (Guest Additions).
     Така например, ако компютърът домакин е Windows 7, а виртуално е инсталирана Windows XP, то промяната на синхронизацията по време става от домакина - тоест от реалната машина с Windows 7, където се намира въпросната VBoxManage. „

Въпросната папка и ехе веднага бяха намерени. След малко започват тестовете.
10х

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.