download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

В Русия също започнаха да запалват антени на мобилните оператори

Виж новината

Автор
Съобщение
johnmotson
Вто, 05.05.20, 10:52

Колкото повече човек е дезинформиран, повече вярва на всички глупости изписани в медийното пространство и се хвърля на бой срещу вятърни мелници! Ако имаше капка истина, то всички учени и технически работници свързани с 5G трябва да са мъртви. Малко са хората, които се интересуват колко ползи ще им донесе новата технология. За сравнение, спомнете си ужаса преди години налазил всички при монтиране на GSM клетките на върха на най-високите сгради и опасенията за здравето на живущи или работещи там! Отново след време и масово използване на 5G ще изчезнат всякакви страхове и тези, които сега са върли противници ще си спомнят с усмивка за своите страхове и предразсъдъци.

iceman_
Вто, 05.05.20, 22:46
Хм, тези които са изобретили зарина , фосгена и др. - не са умряли от тях ...
Та и от 5G май ще трябва време да ти изсъхнат о.о , а и други органи. Може да са нужни и години и тн.
johnmotson
Сря, 06.05.20, 09:18

Хм, и ти ли си противник на 5G технологията? Предположих, че си почел малко от подробностите по темата. Дали след въвеждането на 5G ще си от първите, които ще са най-доволни?

iceman_
Сря, 06.05.20, 16:14

Хм, и ти ли си противник на 5G технологията? Предположих, че си почел малко от подробностите по темата. Дали след въвеждането на 5G ще си от първите, които ще са най-доволни?

Хм, не съм противник на доказано безвредните технологии. По цял ден ги ползвам. Не, няма да съм доволен, ако има вероятност по-голяма от 0,0001% да изсъхнат някои чаркове :)
Сега - сериозно, никой не е доказал още , че са безвредни. Има само твърдения. Въпрос - съгласен ли си да се качим на някой блок с антени на някой от сегашните оператори и да постоиш 60мин. на 1м. срещу антената. Аз ще те гледам отдолу с хронометър. И като слезеш - ще ти дам 100кинта и ще призная, че тази технология не вреди. Дори ще го напиша тук. Съгласен?

johnmotson
Сря, 06.05.20, 19:29

Излишно упорит си Айс! Защо да седна и да ти обясня около десетина особености около вълни, интензитет, влияние и то тук?! Хората на последните етажи, над чиито глави по на 2-3 метра има по няколко клетки и според теб трябва да са изпържени от лъчението, измрели или да приличат на Ити!!! Виждам, че няма да си промениш мнението.

iceman_
Чет, 07.05.20, 08:33
Явно не приемаш баса ми. Поне прочети GSM-МРЕЖИТЕ НИ ПЪРЖАТ КАТО МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА. Като се има в предвид, че там се говори за съществуваща технология, а 5G е още мноооого нова и не виждам как някой може да каже, че вече е доказано безвредна.
Да, рано или късно и тази технология ще ни я наложат. Но е важно как и - колко. Как - на блоковете в града или на отдалечени стълбове или хълмове. Колко - милиW, колко градуса ъгъл на антена и тн. В западната чужбина няма нито една клетка върху блок. Сигурно така е и с градусите, и с ватовете. Дявола е в подробностите. Ако една такава антена е 0,0000000001 W и е на 50км - ясно е , че е безвредна, нали?
Джони, виждал ли такава слушалка и знаеш ли защо подобни ползват доста известни хора?

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2021   Experta Ltd.