download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

AviSub

<1 2 3 4 5 >

Автор
Съобщение
anonymous
Пет, 20.04.07, 19:30
Не можеш с Notepad, я фани и си флашни двд-то ако можеш и няма да имаш проблеми.
anonymous
Пон, 30.04.07, 10:47
Програмката работи добре,проблема бил в телевизора,кат турих големото ЛСД не тр да се увеличават !,да и вече и тя не е нужна ьинак мн бързо ги вкарва в филма !
t_clean
Чет, 10.05.07, 22:54
Като чета коментарите ви почвам да се замислям дали не се коментират няколко различни програми. Толкова елементарно изглежда а при всеки резултата е различен. При мен примерно някои филми станаха без никакъв проблем и то с шрифт по желание рамера на филма не мръдна. Обаче... от десетина серии на " Lost " които са по 350 мб само една се получи. След нея всичко което пробвам го прави до третата чертичка :) или до 40 мб файл който нищо не го отваря. Ако някой му хрумне идея от какво може да е да помага. Много ми е нужно това вграждане на титрите не само от глезотия.
anonymous
Пет, 11.05.07, 22:35
Аз ползвам AVI ReComp 1.3.0.,безплатна е и преведена на български. Вгражда субтитрите перфектно в .avi филми, като не увеличава размера на филма и запазва качествето му не променено, но работи по-бавно. Конвертира един филм за около 1 час в зависимост от процесора на компютъра. За подготовка на субтитрите е необходима и програмата Subtitle Workshop - също безплатна.
anonymous
Вто, 15.05.07, 22:26
аз съм в испаниа тук двд ниамат кирилица как да ги запиша заедно имали такава програма
anonymous
Съб, 19.05.07, 18:29
Pocket DivX Encoder - аз използвам тази и съм доволен - http://store2.data.bg/ixb/free%20programs/PocketDivXEncoder_0.3.51.zip
anonymous
Вто, 22.05.07, 18:44
Дава ми само някакви грешки в разни редове и до там. Нищо не работи в нея поне при мен.
anonymous
Нед, 27.05.07, 01:18
Оправих се ама заглавието и инфо-то е лъжа. Нищо не вгражда. Pocket DivX Encoder наистина ги вгражда и то адски бързо, но уви излизат йероглифи, не на кирилица за жалост. IVOB как да станат четливи?
anonymous
Чет, 21.06.07, 02:08
Чета,чета и не вярвам на ушите си,както казва един наш професор по друга тема!
Не мога да разбера какъв е проблема с тази програма!Ами че тя е толкова елементарна,че чак не е за вярване,че може да върши всичко това!Супер е!
Първо: Субтитрите НЕ СЕ ВИЖДАТ НА КОМПЮТЪРА,А САМО НА ДОМАШЕН DVD PLAYER!
Второ - филмите трябва да са DivX или XviD и да имат разширение .avi.С други разширения - .divx,mpg,mkv не работи.
Трето - програмата прави проверка на дължината на субтитрите за всеки ред и ако субтитрите в даден ред са с повече от 44 знака извежда съобщение за грешка.Тогава отваряш съответните субтитри с Notepad отиваш на Find и търсиш изречението,което ти е изписано в съобщението за грешка.Имаш два избора - или да съкратиш част от думите в изречението така,че то да стане с по-малко от 44 символа,включително и интервалите(%20),или да го резделите на две,най-добре до 35 символа като използвате вертикална черта "|" (Shft+><).Но в този случай може да се получат три реда суб и последният да не се вижда.В такъв случай трябва да вдигнете малко суб-а с опциятая в програмата.Най-приятни са зелени,жълти или бели (или и трите)със черна окантовка.Ако всичко отговаря на тези условия,програмата вкарва суб-а във филма.
Четвърто - Програмата създава папка tmp99 в която записва субтитрите във формат bmp.Това е същият този формат,с който работи програмата за рисуване на Windows.Тъй като този формат за изображения е много обемист и отнема много памет,от тук идва и увеличението на филма.След като програмата вкара суб-а във филма тази папка не е необходима и може да се изтрие.Тази папка обслужва само програмата и тя си я създава всеки път.
Пето - Намерете филма с вкараните субтитри - намира се в същата папка,където е и оригинала и е записан под името avisub.divx.Сложете каквото име искате,но не забравяите да сложите разширение .avi вместо divx,защото домашният плеър няма да го прочте.Нищо повече не трябва!
Запишете този avi файл на диск и приятно гледане!
 Шесто - Тъй като тази програма записва картина в картината а не шрифт в картината,става ясно,че всеки който има DVD Player без кирилица ще може спокойно да си гледа филмите със суб.Наистина тук в Испания все още не се продават DVD-та с кирилица(поне аз не знам) и тази програма е единственото спасение!А колкото до кирилизирането им - забравете!Всичко до към 90 € е куче марка.Никъде няма софт за тях.Както и за Filips,Jitachi,Soni,Sanllo............
Ами това е!
Нямах какво да правя и написах това!
Който е имал време за губене го е прочел!
редактиран от anonymous на 21.06.07 02:11
anonymous
Съб, 30.06.07, 21:57
charmedssss, трябва да оправиш шрифта на субтитрите, за да не са маймуни, успех

<1 2 3 4 5 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.