download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Сдружението на издателите на бизнес софтуер продължава с инициативата „BSA идва във вашия град”

16.03.2006 11:50 (преди 18 години и 1 месец) | ogi | показана 2343 пъти Статистики
През месец март 2006 г., в град Плевен и региона, под надслов „BSA идва във вашия град”, продължава инициативата на Сдружението на издателите на бизнес софтуер (СИБС) /The Business Software Alliance (BSA).
Кампанията, проведена през изминалата година в различни региони на страната - Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и София, както и проведената инициатива през месец февруари тази година, в региона на Велико Търново – е в подкрепа на използването на лицензиран софтуер и защита на интелектуалната собственост. Анализът на резултатите от проведените до момента регионални мероприятия показа, че те намират добър отзвук сред обществеността и водят до повишаване културата на потребление на бизнес софтуер.

„BSA идва във вашия град” цели легализация и повишаване ефективността на управлението на софтуерните активи в малките и средни предприятия. Акцент в кампанията, също така, е превръщането на Интернет в безопасна и законосъобразна среда за бизнес и комуникации. И в Плевен посланията на кампанията ще бъдат адресирани към мениджърите и системните администратори в търговските дружества в региона, както и към крайните потребители на софтуер и Интернет.

В рамките на кампанията се предвижда разпространение на рекламни материали, свързани със законосъобразното управление на софтуерните активи в малкия и средния бизнес, както и организиране на инициативи и координирани действия с правоприлагащите органи в региона.

Кампанията „BSA идва във вашия град” ще продължи до 31 март т.г. и ще обхване както областния център Плевен, така и други градове от региона.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 21.03.06, 03:12, anonymous:
    "... Анализът на резултатите от проведените до момента регионални мероприятия показа, че те намират добър отзвук сред обществеността и водят до повишаване културата на потребление на бизнес софтуер. ... "

    Чий анализ показва че инициативата намира добър отзвук? Единственият отзвук най-вероятно е от потърпевшите, който със сигурност не е позитивен. Културата на потребление на бизнес софтуер (ако въобще съществува такова понятие) не се възпитава със силови средства като конфискация на имущество. Това по-скоро прилича на кампания на големите софтуерни фирми за изпълнение на месечния план по продажбите.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.