download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Google ускорява края на Internet Explorer

10.12.2020 15:34 (преди 3 години и 4 месеца) | spursy | показана 802 пъти Статистики
Още едва три месеца поддръжка за онлайн услугите на интернет гиганта под остарелия браузър.
Вече знаем, че Microsoft пенсионира Internet Explorer, като направи остарелия браузър несъвместим с останалите си актуални приложения от следващата година. Google дори ще ускори процеса по екзекуцията на IE, като от 15 март 2021 година спира изцяло поддръжката за онлайн услугите си под легендарния браузър. Google Workspace e колекция от облачни инструменти, които потребителите могат да използват онлайн и включва софтуер за работа с електронна поща, документи, таблици, презентации и др. От средата на месец март следващата година, Google няма да гарантира стабилната и нормална работа на своите уеб услуги в средата на Internet Explorer. На потребителите се препоръчва да използват друг и актуално поддържан браузър.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 10.12.20, 18:27, iceman_:
    RIP
  • Четвъртък, 10.12.20, 20:00, johnmotson:
    Какъв "RIP" бе Айс? Браузъра отдавна е изоставен поради хиляди причини а ти панахиди ще правиш. Лично, не го ползвам повече от 10 години и не виждам смисъл. Новият браузър на Windows e Edge, който е в пъти по-бърз и ценен а да не говорим за десетките други, които се ползват масово не само за Windows a и за Linux, и Macintosh компютри!

  • Петък, 11.12.20, 04:05, iceman_:
    Какъв "RIP" бе Айс? Браузъра отдавна е изоставен поради хиляди причини а ти панахиди ще правиш. ..

    В моята работа има над 50 компютъра и от тях - над 30 електонни подписа, от 3-4 фирми доставчици. Те, доставчиците, почти всеки ден променят разни неща по секюрититата им и се налага почти всяка седмица да инсталирам, деинсталирам и пак - инсталирам - софтуерите за тези подписи. С админите на тези фирми вече си говорим на малките имена.
    Та първото нещо, което ме питат когато им се обадя е - "а опита ли през InternetExplorer?". А и от сайтовете на БНБ, НАП, регистъра и тн. пак ме питат същото.
    Някои се опитват и хрома и лисицата също да направят съвместими, ама накрая пак опират до IE. Чудно ми е защо еджа не го направиха толкова съвместим....

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.