download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Start Smart - въведение в английски език със забавни игри и песни

23.05.2006 12:05 (преди 17 години и 11 месеца) | ogi | показана 10184 пъти Статистики
Интерактивна среда за забавление, обучение и самоусъвършенстване по английски език в ранна детска възраст.
22 май 2006, София - на специална пресконференция беше представен Start Smart - интерактивна среда за забавление, обучение и самоусъвършенстване по английски език в ранна детска възраст (5-10 години), разработен от Сирма Медия по учебната методика Иглика Ангелова.
Иглика Ангелова представя Start Smart
Иглика Ангелова представя Start Smart

Иглика Ангелова е педагог с 22 годишен стаж. При разработката на методиката в продължение на 2 години са провеждани тестове на системата за обучение в различни учебни класове. Децата работещи по тази система да показали по-високи резултати и мотивация при усвояването на заложените в продукта знания.
При тази система, комуникацията с децата е изцяло положителна и е заложен поощрителен принцип - дори когато детето даде грешен отговор, вместо съобщение от типа "ГРЕШКА" излиза съобщение "Браво! Опитай пак". Всяко упражнение е последвано от филмче или песничка, които разпускат детето и го подготвят за следващата задача.

Start Smart съдържа материал за около 500 езикови и лексикални единици, обобщен по следните теми: букви и звукове; предмети от дома; класната стая; цветове; числа; храни; облекло; части на тялото и лицето; основна граматика за глаголно време (просто и продължително време); глаголът CAN; часовникът, дните на седмицата, сезоните; много животни.

Музиката в диска е специално композирана за нуждите на продукта. Всички думи, песни и говор са записани от изпълнител, чийто майчин език е английският.

Start Smart е интерактивен, а не илюстративен. Продуктът дава възможност за пряко участие във всяка игра, собствено темпо на научаване и избор на сложност.

Навигацията е визуална и интуитивна със звуково обяснение, предвид ранната възраст и различните компютърни умения на децата. Екранът скрива всички икони от десктопа, с цел да се защити софтуера и файловете на родителите.

Продуктът включва подробни методически указания и практически насоки за учители и родители.

Start Smart може да бъде закупен в книжарниците и в он-лайн магазина на Сирма Медия http://sirmamedia.com/eshops.jsp#prod10
Цената му е 25 лв.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Понеделник, 14.04.08, 14:39, rostislava:
    Хубаво ,но защо след като е за деца се купува?

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.