download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Спортен, активен, градски - новият мобилен телефон BenQ-Siemens M81

19.06.2006 18:23 (преди 17 години и 10 месеца) | ogi | показана 5000 пъти Статистики
BenQ-Siemens M81 е удароустойчив телефон, който носи духа на „стрийт” културата

Новият BenQ-Siemens M81 е идеалният мобилен партньор за почитателите на активния начин на живот. Този издръжлив телефон, който е конструиран в стила на „стрийт” културата, може да посрещне всички предизвикателства на модерния живот. Функционалният микс от материали – висококачествена синтетика и гума, от които е изработен, прави не само силно визуално впечатление, но и напълно предпазва М81 при удар. Подвижното капаче предпазва лещата на вградената 1.3 мегапикселова камера от прах и водни капки. А вградената LED светкавица позволява висококачествени снимки както навън, така и в затворени помещения. Светкавицата може да изпълнява функциите на фенерче през нощта

Цветният TFT дисплей (262144 цвята, 132 х 176 пиксела) е със специално покритие, което предпазва от надраскване.

С BenQ-Siemens М81 без усилие могат да се създават видео рингтонове, както и бързо и лесно да бъде изтеглена информация, благодарения на EDGE технологията (там, където мобилната мрежа позволява).

Новият М81 притежава вграден плейър и стерео слушалки. Разполага и с преносимата Micro-SD карта. За допълнително мобилно удобство Bluetooth стерео слушалката позволява всички музикални функции да се управляват дистанционно. Например, слушалката автоматично спира музиката в случай, че получавате обаждане.

Като допълнителен аксесоар може да се купи и GPS приемник. Софтуерът за навигация, който ползва BenQ-Siemens M81 е Offboard-Navigation “Activepilot” на Jentro.

BenQ-Siemens М81 поддържа доброто настроение с увлекателни игри като “Streetball” и “Stack Attack Advanced”. Вграденият органайзер може да бъде синхронизиран с компютър, като по този начин ви помага в организирането на ежедневните задачи.

BenQ-Siemens М81 поддържа широка гама от Bluetooth Car Kits, които могат да се закупят като оригинални аксесоари. Подвижният Car Kit Bluetooth Easy HKW-100 може удобно да бъде поставен в запалката в колата и гарантира отлично качество на звука, благодарение на своя външен микрофон.

Новият BenQ-Siemens M81 ще започне да се предлага на пазара от септември 2006 г. в цвят „Графитно черно”.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 25.04.07, 20:31, nutter:
    Допусната е грешка в статията. Мемори картана не е MicroSD, a RS-MMC!

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.