download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Мултирама близо до хората в нужда

18.01.2007 12:27 (преди 17 години и 3 месеца) | ogi | показана 4054 пъти Статистики
ПРОГРАМА ЗА КОРПОРАТИВНА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА 2007

Благоевград, 15. Януари 2007г.
Мултирама България, част от първата и най-голяма верига магазини в Гърция, представя своята дългосрочна програма „Корпоративна социална отговорност”, която ще бъде реализирана през 2007г.
Социалната програма на Мултирама е насочена към обществени групи като сираци, изоставени или малтретирани деца, студенти и други, на които компанията може да бъде полезна, чрез представянето на продукти и услуги, които лежат в основата на нейната дейност.
В тази връзка, Мултирама е горда да представи първата от поредицата социални отговорности, а именно подпомагането на „Дом за деца, лишени от родителски грижи” в град Якоруда и „Комплекс за социални услуги за деца и семейства” в град Търговище. Напълно обзаведени и оборудвани са компютърните помещения и в двата центъра. Целта на тази кампания е да замени старото оборудване с по – ново и да научи децата от домовете как да си служат с него.

‘Надяваме се, че по този начин, обучението предвиждащо подготовка за работа с основни компютърни програми, ще помогне на децата в тяхното бъдеще развитие, независимо дали е свързано с продължение на обучението или за да бъдат конкурентно способни и със самочувствие при търсенето на работа и изграждане на мечтаната кариера” – заяви Валентин Кунторов, управител на Мултирама България.
Домът за деца в Якоруда е учреждение, което спешно се нуждае от помощ и на което мултирама ще окаже дългосрочна подкрепа.
В този контекст, Мултирама изрази своята съпричастност и чрез дарение на ИТ и дигитални продукти. Това се случи на благотворителен коледен базар, организиран от фондация „Марш на любовта” в хотел Шератон, под патронажа на Президента на България.
Кампанията за корпоративна социална отговорност на Мултирама ще продължи през настоящата година чрез подобни социални дейности, които олицетворяват философията на Мултирама, да помага на обществото.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 18.01.07, 20:19, anonymous:
    Стига бе, тези са такива смешници...

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.