download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

GRISOFT представи новите си продукти AVG Small Business Server Internet Security и Anti-Malware

16.03.2007 15:09 (преди 16 години и 8 месеца) | ogi | показана 2039 пъти Статистики
GRISOFT, разработчикът на софтуера AVG Internet Security, днес представи версията AVG Small Business Server (SBS) Edition за AVG Internet Security and AVG Anti-Malware, за да посрещне непосредствените нужди от мрежова сигурност за малките и средните предприятия (МСП). Продуктите от гамата AVG SBS Edition са проектирани от самото начало, за да посрещнат изискванията на МСП, които разчитат на сървъри за осигуряване на достъп до файлове, електронна поща и други IT услуги, необходими за функциониране на техните организации.
Продуктите AVG SBS Edition дават на потребителите всеобхватна защита за техните мрежи, отделни работни станции и сървъри с безплатен лиценз за файловите сървъри и сървъри за електронна поща. Тази версия също представя уникален инструмент, който позволява отдалечено администриране, което е ключово за малките и средни предприятия, които използват софтуер на трети страни да изпълняват мрежовото администриране и сигурност. Отдалеченото администриране позволява на мрежовия администратор да прави критични обновявания по сигурността незабавно и така да се намалят разходите, тъй като не се изисква посещение на място в офиса.

„AVG SBS Edition дава на малките и средни предприятия надеждна и ценово-ефективна сигурност, която се управлява лесно” – обяснява Лари Бридуел, стратег по глобалната сигурност в GRISOFT. „Тъй като много от тези фирми нямат специалист по сигурността на място, ние направихме инсталирането и действието на системата, включително обновяванията, лесни и автоматизирани.”

Основана на AVG Internet Security 7.5, SBS Edition е специално проектирана да посрещне важните нужди по сигурността на малките фирми. Тя съдържа антивирусна и анти-спайуер защита, лична защитна стена и анти-спам за електронната поща на клиентите. AVG Internet Security SBS Edition защитава данните на отделните работни станции, както и файловите сървъри и сървърите за електронна поща. Инструментът за отдалечено администриране, AVGAdmin, позволява лесно управление на всички настройки и обновявания. В допълнение, всички платени потребители имат достъп до техническа поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата (24/7).

AVG Anti-Malware SBS Edition предлага предимствата на AVG Anti-Malware 7.5, включително защита срещу вируси, спайуер, троянски коне и други форми на малуер, включително потенциално нежелани приложения. AVG Anti-Malware SBS Edition предлага и защита на сървърно базирани данни и поддръжка за отдалечено администриране чрез инструмента AVGAdmin. Техническата поддръжка за платени потребители е налична 24/7, безплатно.

Цена и доставка

GRISOFT предлага лицензни пакети AVG SBS Edition от 5 потребителя + 1 сървър до 100 потребителя + 1 сървър. Лиценз за използване на сървърните компоненти на системата е безплатен за потребителите на МСП.

Цените на AVG Internet Security SBS Edition започва от ?306, а AVG Anti-Malware SBS Edition започва от ?260.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 23.05.07, 00:45, anonymous:
    kato za bg sa skipi
  • Сряда, 23.05.07, 00:56, anonymous:
    Тук съм забелязал че се прави доста реклама на продуктите на Grisoft. Е няма лошо, информацията е важна.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.