download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Motorola въвеждат MC35

16.07.2007 23:15 (преди 16 години и 9 месеца) | poltargaista | показана 2094 пъти Статистики
След закупуването на Symbol Technologies от Motorola акумулираният професионален опит на двете компании и компетенциите им в мобилния бизнес позволяват създаването и въвеждането на пазара на нов съвместен EDA (Enterprise Digital Assistant) продукт MC35.
MC35 тежи едва 185 грама и е с дебелина само 20.6 мм., има ергономичен дизайн и е с изключителна здрава конструкция. Според спецификацията за drop и tumble test MC35 издържа на многократни падания от 90 см. височина на твърда повърхност и на 300 изпускания от 50 см. Устойчивостта му позволява минимум половин милион натискания на клавиатурата и един милион докосвания на сензорния екран.

За разлика от предишни версии EDA на Motorola, MC35 работи с най-новия процесор на Intel: XScale PXA270 416 MHz, с 64 MB RAM и 128 MB ROM с възможност за разширяване с помощта на стандартна SDIO карта. Той има 2.8’’ цветен сензорен дисплей QVGA с резолюция 320 x 240 пиксела. MC35 работи с операционна система Windows Mobile 5.0, което гарантира разнообразие от офис приложения (Microsoft Оffice, музика видео и бележки), и е с QWERTY клавиатура, което улеснява бизнес потребителите, използващи мобилен достъп до e-mail.

MC35 позволява голямо разнообразие от методи на wireless комуникация. Интегрираният GPS модул може да се използва от стандартните навигационни системи, но е и подходящ за по-сложни логистични бизнес приложения. GSM/EDGE GPRS функционалността предлага освен срещаната при традиционните смартфони гласова комуникация, пренасяне на данни и достъп до Интернет, но и възможност за водене на бизнес в реално време при достъп до актуална информация от фирмената база данни. Всички устройства притежават вградени USB, Bluetooth v 1.2 и IrDA интерфейси, което позволява управлението на множество периферни устройства - принтери, хендсфри и други.

Опционално се предлагат и модификации на MC 35 с възможност за работа в безжични мрежи (WLAN 802.11b/g ) както и 2-мегапикселова камера със светкавица, която освен стандартното заснемане на снимки и видео, позволява четенето на линейни и двумерни баркодове.

Използването на MC35 води до повишаване на продуктивността, увеличаване на продажбите, намаляване времето за извършване на определени дейности благодарение на възможността за безжична комуникация, която той предлага. Като резултат от това клиентите остават удовлетворени от предложените услуги, а ефективността на фирмения CRM нараства значително. Лесният за употреба интерфейс осигурява своевременното адаптиране към продукта и ефикасното приложение на неговите предимства, което води до бърз ROI (възвръщаемост на инвестицията). Продуктовият живот на устойчивия MC35 надвишава този на стандартните смартфони, като същевременно доставя изключителна полза на ниска цена. MC35 представлява идеалното решение за мобилния бизнес като улеснява неимоверно мобилните служители и търговските представители- благодарение на MC 35 те са винаги в течение на запитванията и заявките на своите клиенти (e-mail, phone calls, sms и instant съобщения) и могат да им предоставят адекватна и актуална информация като проверят складовите наличности, историята на потребителските плащания и покупки посредством WAN. MC35 намира приложение и в производството, разносната търговия, търговските обекти и магазини, в складовете, в сферата на недвижимите имоти, застрахователния бизнес и финансите.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.