download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Yahoo разширява възможностите на електронната си поща

28.08.2007 12:00 (преди 16 години и 7 месеца) | stefankr | показана 2286 пъти Статистики
Компанията Yahoo обнови своята електронната си поща като разшири възможностите и функционалността й.
Едно от основните нововъведения е функция, позволяваща да се изпращат SMS-и. Потребителят трябва само да въведе номера на получателя, да добави текста и да натисне бутон за изпращане. Към момента системата работи само на територията на САЩ, Индия, Канада и Филипини. От Yahoo не вземат пари за изпращане на съобщението, но е възможно някои мобилни оператори да искат такса за доставяне.

Друго нововъведение в Yahoo Mail (http://mail.yahoo.com/) е подобрената производителност и възможността да се общува с потребителите на Microsoft Windows Live Messenger. От Yahoo са подобрили средствата на търсене. По-успешно се търсят писма по дата, статус, подател, тип на прикачения файл.

Според статистиката на comScore, към юли тази година Yahoo Mail има към 254 милиона абоната. За сравнение, конкурентът Microsoft Windows Live Hotmail има 224 милиона човека. През месец октомври Yahoo Mail става на десет години.

Източник: Reuters, compulenta.ru

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Сряда, 29.08.07, 18:56, anonymous:
    yahoo...ами т'ва е.Винаги съм я предпочитал/за пощата става ?/пробвал съм и с други през годините,но при Yahoo "издънките" са значително по-малко,а и откакто я направиха без ограничение в обема...нямам думи
  • Сряда, 29.08.07, 20:13, phrozencrew:
    Хмм... Yahoo продължават да се е*ават с потребителите. От години имам поща там и все се надявах да пуснат някой свободен мейл-сървар, но така и не го направиха. Мисля, че русначетата google.com са много по-яки в това отношение. С удоволствие си ползвам тарикатщините, които предлагат като SMTP и POP3. Тези опции сами ужасно удобни, защото си получавам цялата поща на компютъра си и дори под Win с тъпия OutlookExpres мога да пращам писма без да влизам в сайта им. Ето това е удобство. Yahoo, ако не знаете да ви светна са вече наполовина micro$oft-ски. А щом са под тази шапка само за мангизи мислят. Никога няма да се оправят.
    Лично мое мнение.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.