download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Walkman® и Cyber-shot™ налични на някои пазари през този месец

13.10.2007 14:06 (преди 16 години и 6 месеца) | poltargaista | показана 1830 пъти Статистики
Във връзка със задаващите се коледни празници Sony Ericsson днес обяви, че последните им модели Walkman® и Cyber-shot™ телефони - W910 и K850, ще бъдат налични на някои пазари през този месец.
От пускането на W800 през август 2005 г. досега, продажбите на Walkman® телефони са достигнали 45 милиона. Първият Cyber-shot™ телефон бе пуснат за продажба през юни 2006 г., а днес продажбите достигат 13 милиона бройки. W910 и K850 допринесоха много за този успех и продължават да осигуряват най-добрите мобилни музикални и фото изживявания. И двата нови телефона могат да се похвалят с Turbo-3G скорости (HSDPA) за бързо сваляне на музика и друго съдържание и идват в комплект с уникални характеристики.

Запознайте се с едно ново Walkman®
Телефонът W910 Walkman® е създаден за забавление: независимо дали става въпрос за музика, 3D игри, видео или високоскоростен web достъп. Той е разработен така, че да Ви даде възможност да избирате Вашата музика по Вашия си начин. Пуснете Shake control и само разтърсете телефона, за да управлявате игрите или да стартирате песни разбъркано. Или със SensMe™ открийте музиката, която пасва на настроението Ви. W910 може да побере над 900 Ваши любими песни* на Memory Stick Micro™, който се предлага отделно, и има цял 1GB място за съхранение. Можете дори да съчетаете цветово Вашия W910 с някои от най-продаваните аксесоари на Sony Ericsson. Преносимите колонки MPS-70 и стерео Bluetooth ™ слушалките HBH DS-220 са в същия наситен червен цвят като този на телефона, така че можете да се наслаждавате на музиката пълноценно.

Камерата Ви е винаги с Вас
Телефонът K850 Cyber-shot™ е оборудван с 5 мегапикселова камера с автофокус, ксенонова и обикновена светкавица. Включени заедно, те Ви помагат да постигнете чудесни резултати, като с цифрова камера. Дори да не сте професионален фотограф, K850 прави всичко възможно, за да Ви помогне да направите най-добрите снимки с телефона си. Photo Fix автоматично подобрява светлинния баланс само с едно кликване. Когато заснемате движещ се обект, например по време на спортно събитие, можете да пуснете BestPic™ и да направите 9 снимки наведнъж. След това просто изберете най-добрите и изтрийте останалите.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.