download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Достъп до Интернет, мобилен и домашен телефон чрез M-Tel HomeBox

24.01.2008 14:29 (преди 16 години и 3 месеца) | stefankr | показана 9741 пъти Статистики

M-tel представи нова оферта, наречена M-Tel HomeBox. На едно място са събрани мобилен, фиксиран домашен телефон и високоскоростен интернет. Абонаментът на пакета е 19,90 лв. на месец, ако сключите договор за 2 години или 29,90 лв. месечно при договор за 1 година. Получавате два номера: фиксиран и мобилен...

Ако искате да се възползвате от M-Tel HomeBox, свързвате домашния телефон и компютър към устройство, което се дава от мобилния оператор.

Цените от домашния номер към фиксираните мрежи в България едва 9 стотинки на минута за градски и междуградски разговори и то без първоначална такса. Международните разговори започват от 12 стотинки на минута. Ако изберете M-Tel HomeBox имате и 50 безплатни минути месечно към български фиксирани мрежи.

Можете да изберете пет номера в групата "Семейство и приятели", към които имате по 200 безплатни минути всеки месец.

Разговорите с клиенти на М-Тел са по 18 стотинки на минута, а обажданията към другите мобилни оператори е по 39 стотинки.

Освен домашен и мобилен телефон, избралите M-Tel HomeBox ще ползват и високоскоростен достъп до Интернет (до 3.6 Mbps) с 5000 МВ безплатно всеки месец.

снимка: M-tel
снимка: M-tel

  • DownloadBG: Домашният телефон и достъпът до интернет фиксирани ли са с определено място?

    M-tel: Услугата M-Tel HomeBox предоставя фиксирана телефония и достъп до интернет, поради което ползването й е обвързано с конкретен адрес на ползване, който клиентът посочва при сключване на договора за услугата. Смяната на адреса е безплатна като единственото нещо, което клиентът е необходимо да направи е да посети М-Тел магазин и да ни уведоми за новия си адрес на ползване, след което от новия адрес трябва да се направи еднократно обаждане до 14787 за повторно активиране на услугата.
    При смяната на адреса в рамките на същото населено място, клиентът запазва и двата си номера. Това важи и когато клиентът се мести от населено място, което е например в покрайнините на София и отива да живее в град София или обратно. При преместване от едно населено място в друго, в случаите, когато двете населени места имат различни кодове за национално избиране (например от клиента иска да се премести от Пловдив в София), е необходимо M-Tel HomeBox номерата му да се сменят.

    Освен това М-Тел предоставя на клиентите си и различни възможности за ползване на високоскоростен мобилен достъп до интернет през HSDPA/HSUPA/UMTS/EDGE/GPRS технологиите. Повече информация за Vodafone Mobile Connect можете да получите на
    http://www.mtel.bg/mc/

  • DownloadBG: Предвижда ли се запазване на номера на прима или абонат на Мтел при преминаване на пакета M-Tel HomeBox?

    M-tel: Не. M-Tel HomeBox е напълно нова фиксирана телефонна услуга, която е различна от мобилната телефонна услуга, която предлага М-Тел. С HomeBox услугата, М-Тел ви предоставя нов мобилен номер, който е различен от този, който вече ползвате с мобилния си телефон. И двата номера, които получавате с HomeBox услугата, са обвързани с адреса на ползване на услугата и с устройството, което М-Тел ви предоставя.

    Благодарим на г-жа Радка Василева, Дирекция "Маркетинг Дейта", М-тел за изчерпателните отговори на въпросите, които зададохме.

  • Вижте още:

    Мнения на потребители

    Твоето мнение

    • Петък, 01.02.08, 05:39, anonymous:
      за днешните стандарти - 5гб са често недостатъчни..... а цената след 5гб няма да е добра :))))
    • Събота, 02.02.08, 17:07, anonymous:
      КАКВО ДА СЕ НАПРАВИ? БАЛКАНСКИ МАНТАЛИТЕТ И НРАВИ .ЗА ТОВА НЯ МА ОПРАВИА.
    • Събота, 09.02.08, 21:25, anonymous:
      Колкото истранно да ви зву4и аз сам сс са6тия интернет,Homebox.нямате си на представа колко е добар..наистина за 1 мегабит..е след това наистина има реза4ка,ако надви6ите пакета на интернета,ама няма как..нали трябва и те да на кяр...1031kb/s бе6е преди малко.....аз сам доволен...предния достав4ик ...Аспарухово нет(Варна),предлага за са6тите пари скорост 31-100kb/s..не пове4е..затова аз сам много доволен
    • Сряда, 20.02.08, 00:02, anonymous:
      gogo421 искаш да кажеш че получаваш 8 Мб достъп ли we мой? Ама пак не си заслужава 5 ГБ 1 DVD само.
    • Четвъртък, 06.03.08, 10:46, anonymous:
      5 GB е твърде малко за трафик..

    Платени препратки

    Рекламни чанти
    Екстрапак произвежда рекламни чанти
    и опаковки от хартия и (био)полимери
    Bags.BG
    Компютри за геймъри
    Домашни компютърни системи за игри
    Конфигурации по желание от Перси ООД
    www.persy.com
    bgERP
    Управлявайте фирмата си
    с безплатен, уеб базиран софтуер
    www.bgerp.com

    вашето каре - тук

    за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.