download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Стартира кампания „BSA идва във Вашия бизнес”

25.04.2008 13:08 (преди 15 години и 11 месеца) | ogi | показана 2004 пъти Статистики
Сдружението на издателите на бизнес софтуер стартира кампания „BSA идва във Вашия бизнес”
В края на месец април 2008 г. под надслов „BSA идва във Вашия бизнес ” стартира инициатива на Сдружението на издателите на бизнес софтуер (СИБС) / The Business Software Alliance (BSA). Предстоящата кампания се явява като продължение на успешно проведените досега дейности на СИБС в различни региони на територията на цялата страна - Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен и др. в подкрепа на използването на лицензиран софтуер и защита на интелектуалната собственост.

Анализът на резултатите от проведените през миналата година регионални мероприятия в рамките на кампанията „BSA идва във вашия град” показа, че те намират добър отзвук сред обществеността и водят до повишаване културата на потребление на компютърни програми. Предстоящата легализационна инициатива ще се проведе на няколко етапа, като е планирана да обхване различни сегменти в малкия и среден бизнес.

“BSA идва във Вашия бизнес” е в подкрепа на използването на легален софтуер и защита на интелектуалната собственост, като началната й фаза е насочена към спортния и туристическия бранш, а целите й се свързани с популяризиране ефективното управление на софтуерните активи, оптимизиране на разходите за придобиване и използване на компютърни програми и намаляване рисковете от използването на пиратски софтуер в малкия и среден бизнес.

В рамките на кампанията BSA ще разпрати до около 500 водещи фирми от всеки бранш, таргетиран от кампанията, пакет, съдържащ информационни материали, свързани със законосъобразното придобиване и използване на компютърни програми. Успоредно с това, ще бъде активирана и разработената от BSA уеб страница www.audit-it-bg.com, която ще предлага допълнителна информация и инструменти за контрол и ефективно управление на софтуерните активи в малкия и средния бизнес. На страницата ще има и линкове към най-атрактивните оферти на членовете на BSA, както по отношение на ценовата листа, така и относно актуални лицензионни схеми. В рамките на кампанията ще бъдат предприети и координирани действия с правоприлагащите органи в страната за установяване и санкциониране на случаите на софтуерно пиратство в съответния бизнес.

За допълнителна информация относно инициативата „BSA идва във Вашия бизнес” можете да се обръщате към www.bsabg.org, както и на горещата линия на СИБС на адрес hotline@bsabg.org

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.