download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

avast! antivirus има 75 милиона потребители

19.02.2009 22:02 (преди 15 години и 1 месец) | _xmas_ | показана 8629 пъти Статистики
На 18. 02. 2009г. ALWIL Software с гордост обяви, че регистрираните потребители на avast! antivirus вече преминаха 75 милиона. От своята първа регистрация на потребител през януари 2002г., avast! antivirus порасна и се превърна в един глобален продукт. Интересно е да се отбележи, че отне 6 години, за да се достигне 50 милионната регистрация, а само още 12 месеца, за да се достигне регистрацията на 75 милионния потребител.
Pavel Baudis и Eduard Kucera, основателите на ALWIL, казаха: "Ние сме изключително горди с постигането на това забележително постижение. Когато основахме компанията, преди малко повече от 20 години, ние силно се надявахме, че ще можем да направим avast! antivirus успех, въпреки това лоялните потребители на avast! се увеличиха по-бързо от колкото можем да си представим. Ние постигнахме всичко това с помощта на нашата общност от потребители и искаме да благодарим на всеки един потребител на avast! за тяхната подкрепа; нямаше да сме тук, ако не бяха те.

Това постижение демонстрира не само успеха на нашият продукт, но и успеха на нашето виждане за предоставяне на най-добрата защита, безплатно за нашите потребители. Безплатната версия на avast! Home Edition позволява на десетки милиони потребители да използват интернет защитени, докато нашата платена версия, предоставя защита за нашите бизнес партньори.

Също така сме горди от факта, че тестовете на независими организации като AV Comparatives и Virus Bulletin потвърждават, че производителността на avast! antivirus е една от най-добрите в индустрията. Ние се опитваме без никакви изключения да ви предоставим най-добрата защита в индустрията. И сме сигурни, че сме на прав път, тъй като на популярния портал Download.com, avast! antivirus е бил изтеглен 39 милиона пъти, нашите потребители са оценили продукта ни с 4.5 от 5 звезди - най - високата оценка за антивирусен продукт на сайта."

Ondrej Vlcek, главния разработчик за повече от 10 години, добави "Продължителният успех и популярността на avast! се базират на нашата способност да ви предоставим един продукт от световен клас, безплатно, за всички по-известни платформи. В тези тежки икономически времена, ние оставаме верни на себе си, като предлагаме безплатна защита и не принуждаваме потребителите си да харчат пари. В допълнение към респекта от нашите потребители, ние установихме, че нашият успех идва и от факта, че ние се движим на ръба на технологичните иновации и ще продължим да задоволяваме нуждите на потребителите ни."

За да отбележи това свое постижение ALWIL Software предлага 25% отстъпка от нормалната цена на avast! Professional Edition, която е валидна до края на месец февруари 2009. За да се възползвате от намалението, въведете купонния код "75millions" в полето за покупка в онлайн магазина на фирмата - http://www.avast.com/ или http://avast.softvisia.com/



Продуктите AVAST в Download.BG

  • avast! Pro Antivirus
  • avast! Free Antivirus
  • avast! Linux Home Edition
  • avast! BART CD
  • avast! Virus Cleaner (б.р.)
  • Вижте още:

    Мнения на потребители

    Твоето мнение

    Няма мнения

    Платени препратки

    Рекламни чанти
    Екстрапак произвежда рекламни чанти
    и опаковки от хартия и (био)полимери
    Bags.BG
    bgERP
    Управлявайте фирмата си
    с безплатен, уеб базиран софтуер
    www.bgerp.com
    Яки графични станции
    Рендиране в реално време
    и на най-тежките обекти - от Перси ООД
    www.persy.com

    вашето каре - тук

    за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.