download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Сто лева по-малко плащат ученици и студенти за компютри; купуват образователен софтуер с намаление

28.09.2009 17:20 (преди 14 години и 6 месеца) | stefankr | показана 4632 пъти Статистики

Фондация “Проф. Джон Атанасов” представи програмата “Home PC”, чрез която всички ученици и студенти могат да закупят по-лесно настолен или преносим домашен компютър.

Мечтаният домашен компютър може да стане по-достъпен, ако се получи ваучер от сто лева от Фондацията. Това става от страницата за кандидатстване.

"Целта на "Home PC" е да направи домашния компютър още по-достъпен и полезен за учащите. Това означава не само доставката на хардуер, а по-скоро предлагането на завършено решение, което е напълно функционално и готово за използване. Наред със самия компютър учащите получават голяма отстъпка за закупуването на образователни софтуерни продукти, безплатна антивирусна програма, както и 1 или 2 месеца безплатен достъп до Интернет (в рамките на София). Процесът на кандидатстване е максимално опростен и вече се извършва напълно автоматизирано през www.homepc.bg. Одобрението и издаването на талон отнема 1-2 дни. В момента системите Home PC се продават в над 30 обекта в цялата страна." - заяви Слави Славчев, мениджър на проекта.

От сайта на инициативата можете да разгледате какви компютърни конфигурации се предлагат и да откриете фирма, от която можете да го закупите във вашия град. Участващите в програмата могат да ползват по-евтин интернет достъп от MEGALAN Network, да закупят комплект образователен софтуер от "Сирма" с намаление, както и да получат по-изгодна цена за Dr.Web Security Space

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.