download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Мексиканските Anonymous отменят операцията срещу наркокартела

03.11.2011 17:53 (преди 8 години и 5 месеца) | dulo | показана 1888 пъти Статистики
Няколко дни преди 5-ти ноември мексиканските участници на Anonymous обявиха, че отменят операцията (виж Anonymous заплашват мексикански наркокартел) срещу влиятелния наркокартел Лос-Зетас. Да припомним, че на 5-ти ноември групата от хакери-активисти обеща да публикува фотографиите и имената на куриерите, дилърите и помощниците на картела (от шофьорите на такси до полицаите), ако не бъде освободен член на Anonymous, отвлечен в мексиканския щат Веракрус.

За съжаление, всичко се развива по съвсем друг сценарий, съвсем различен от желания на активистите. Наркокартелът въобще няма намерение да пуска пленения младеж. Още по-зле, започнал е лов на останалите хакери.
     Американската разузнавателна агенция Stratfor съобщи, че има доказателства за това, че Los Zetas са активирали собствените си групи от компютърни експерти, които са започнали да определят и разкриват имената на мексиканските участници в Anonymous. Става ясно, че картелът е възприел заплахата сериозно. Според Statfor, това означава, че здравето и живота на активистите от Anonymous са сериозно застрашени, особено като се вземат предвид действията на картела в миналото.
     Два члена на Anonymous - Skill3r и Glyniss обявиха чрез мексиканската преса, че замислената операция ще бъде отменена, понеже нямат намерение да стават причина за гибелта на други хора.
 
 
     Подробности: TPM

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

 • Неделя, 20.11.11, 11:05, programings:
  Няма да го свалят! Първоначално излезлият клип е лъжлив!
  След неговата поява се появи и истинското официално становище на хакерската група, според което няма да има операция срещу социалната мрежа!
 • Неделя, 20.11.11, 12:19, anonymous:
  Лошо
 • Неделя, 20.11.11, 17:16, tegote:
  Охххх, Los Zetas!!! Когато чуете Los Zetas трябва да ви настръхват косите от страх, даже да се опускате в гащите си докато чувате името на нарко картела!!! По официални данни мюсюлманските обезглавявания на терористите са детска играчка пред мексиканските картели, които се характеризират с изключителна жестокост и садизъм, характерни с бавно и мъчително обезглавяване! Гледал съм най-отвратителният клип на Зета с екзекуцията на човек от конкуренцията, който бе публикуван за назидание с цел да разбият своите врагове и конкуренти. Просто ако чувате за мексикански нарко картел, трябва да треперите и да се скриете в миша дупка. Една от най-известните екзекуции публикувани на видео е на "Картел Синалоа". При това то се извършва от блондинка с мачете, все едно обрязва с ножовка, но много плавно и бавно. Жертвата доколкото съм наясно беше човек на Зета. А блондинката не си криеше лицето, което е много странно. След екзекуцията видеото продължава като показват как свалят кожата от главата и остава череп с месо, както се случва с всички екзекутирани. Може би гавра, аз не зная. След екзекуцията, публикувана от Зета пък човекът бе раздробен на парчета. Ето малко от субтитрите преди да го екезекутират някакви въоръжени с автомати и един нож:
  - what is your name?
  - * * *
  - repeat that
  - * * *
  - who you work for?
  - la barbie
  - repeat that
  - la barbie
  - what are you charge of?
  - find pills and ephedrine
  - repeat that
  - find pills and ephedrine
  - what is the plan?
  - a war against El Chapo Guzman
  - who is leading the effort?
  - La Barbie, Lopez Aragon, Lazarito, Alejandro and some other more
  - when this war is starting?
  - when the boss gives the order
  - who rent the houses?
  - i did it to make them as offices
  - repeat that
  - i did it to make them as offices and use them to to, uhmm to commit crimes
  - thats all you got
  - thats all I got Sr
  (вади нож и му хваща с ръка главата на седящата на стола жертва)
  - from here you're gone, you're leaving
  - to where? what you going to do?
  - put your hands down
  т.н.
 • Събота, 04.02.12, 00:07, tegote:
  "От 2006 г. - 2009 г. , когато президентът Фелипе Калдерон обяви война на наркокартелите, са загинали повече от 15 000 мексиканци. Най-силният и най-безмилостният измежду картелите е Синалоа от едноименния щат."
  Правилно!
  Както вече казах, в безмилостната борба екзекутират с ножове, резачки, триони, тояги. Умишлено ли се крие какво се случва там, не знам? Нямаме нито един документ и нито един филм за мексиканските мафии. Това че сме от другата страна на кълбото не ни оправдава! Коне с капаци!
 • Събота, 04.02.12, 07:24, joniewalker:
  Аз лично повече се притеснявам от това какво ще плещи утре ББ с Клинтън, дали ще е за газ, дали ще е за сопи, летища, ракети. Сърцето не ми е чак толкоз голямо, че да се притеснявам и за нашего брата мексиканеца.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.