download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Microinvest с безплатен счетоводен, ТРЗ и складов софтуер

10.06.2014 10:39 (преди 9 години и 10 месеца) | deyanpetkov | показана 3041 пъти Статистики
Складовият и счетоводен софтуер на Микроинвест става безплатен за потребителите, съобщиха от компанията. Популярните системи Microinvest Делта, Microinvest ТРЗ и Microinvest Склад няма да изискват код за лицензиране и ще бъдат достъпни за свободно изтегляне от сайта на разработчика.
Продуктите от класическата серия складов и счетоводен софтуер на Microinvest стават безплатни за потребителите. От 10 юни 2014 г. добре познатите системи като Microinvest Делта, Microinvest ТРЗ и Microinvest Склад няма да изискват код за лицензиране и ще бъдат достъпни за свободно изтегляне от сайта на разработчика. Като причина за тази стъпка от Microinvest посочват плана на компанията да се фокусира върху развитието на Pro версиите на своите продукти. „Отдавна се стремим да насърчаваме своите настоящи и бъдещи клиенти да изберат най-новите и съвременни системи за своята търговска и счетоводна дейност. Техните възможности надминават многократно тези на предшествениците им. За създаването на новото поколение Pro системи са използвани най-модерни платформи, заложени са последните технологични тенденции, което позволява използването им под различни платформи – Linux, Android, Windows Phone. Традиционните продукти са създадени в средата на 90-те години и в голяма степен са допринесли достатъчно в полза на българския бизнес, изпълнявайки в пълен обем своето предназначение”, споделят от Microinvest.

Практиката показва, че голяма част от потребителите все още не могат да се разделят напълно с по-старите системи и досегашния си начин на работа. Затова решението на софтуерната компания е да предостави традиционните продукти свободни за използване. Безплатна ще бъде актуализацията на тези продукти, без разработчикът да се ангажира със срокове на тяхното обявяване. Така системите ще бъдат общодостъпни и професионално поддържани, но няма да са с приоритет в стратегията за развитие на компанията.

„Това е нашият своеобразен жест към бизнес общността в България, в която Microinvest Делта, ТРЗ и Склад станаха нарицателни за достъпни и надеждни софтуерни решения. Сигурни сме, че потребителите съвсем скоро сами ще изберат по-бляскавите технологии, като дотогава ще разполагат с безплатен алтернативен инструмент за по-добра отчетност на своята дейност“, завършва своя коментар развойният екип на Microinvest.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.