download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

В Русия също започнаха да запалват антени на мобилните оператори

05.05.2020 00:56 (преди 3 години и 11 месеца) | spursy | показана 1234 пъти Статистики
Някои хора смятат, че няма коронавирус, а истинският проблем е в 5G мрежите.
Сигурно сте разбрали, че Хора вярващи във вредата от 5G, вандализират хардуерно оборудване. Ако някои от първите случаи бяха регистрирани в Англия, то сега и в Русия е започнало да има такива инциденти. Телефонната кула на руския мобилен оператор MTC в село Ногир в Северна Осетия е била запалена от неизвестни извършители. Това е оставило населеното място без никаква връзка с външния свят. По-интересното е, че в Ногир няма 5G антени и едва ли ще има дори през предстоящото десетилетие.
Ръководителят на региона коментира, че е разговарял с хора вярващи във вредата от 5G и според тях изобщо няма вирус COVID-19, а това е дезинформация целяща да отвлече вниманието, за да се разпространят 5G мрежите. От своя страна 5G щяла да направи хората по-глупави и да послужи за предлог да бъдат чипирани.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 05.05.20, 22:46, iceman_:
    Хм, тези които са изобретили зарина , фосгена и др. - не са умряли от тях ...
    Та и от 5G май ще трябва време да ти изсъхнат о.о , а и други органи. Може да са нужни и години и тн.
  • Сряда, 06.05.20, 09:18, johnmotson:

    Хм, и ти ли си противник на 5G технологията? Предположих, че си почел малко от подробностите по темата. Дали след въвеждането на 5G ще си от първите, които ще са най-доволни?

  • Сряда, 06.05.20, 16:14, iceman_:

    Хм, и ти ли си противник на 5G технологията? Предположих, че си почел малко от подробностите по темата. Дали след въвеждането на 5G ще си от първите, които ще са най-доволни?

    Хм, не съм противник на доказано безвредните технологии. По цял ден ги ползвам. Не, няма да съм доволен, ако има вероятност по-голяма от 0,0001% да изсъхнат някои чаркове :)
    Сега - сериозно, никой не е доказал още , че са безвредни. Има само твърдения. Въпрос - съгласен ли си да се качим на някой блок с антени на някой от сегашните оператори и да постоиш 60мин. на 1м. срещу антената. Аз ще те гледам отдолу с хронометър. И като слезеш - ще ти дам 100кинта и ще призная, че тази технология не вреди. Дори ще го напиша тук. Съгласен?

  • Сряда, 06.05.20, 19:29, johnmotson:

    Излишно упорит си Айс! Защо да седна и да ти обясня около десетина особености около вълни, интензитет, влияние и то тук?! Хората на последните етажи, над чиито глави по на 2-3 метра има по няколко клетки и според теб трябва да са изпържени от лъчението, измрели или да приличат на Ити!!! Виждам, че няма да си промениш мнението.

  • Четвъртък, 07.05.20, 08:33, iceman_:
    Явно не приемаш баса ми. Поне прочети GSM-МРЕЖИТЕ НИ ПЪРЖАТ КАТО МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА. Като се има в предвид, че там се говори за съществуваща технология, а 5G е още мноооого нова и не виждам как някой може да каже, че вече е доказано безвредна.
    Да, рано или късно и тази технология ще ни я наложат. Но е важно как и - колко. Как - на блоковете в града или на отдалечени стълбове или хълмове. Колко - милиW, колко градуса ъгъл на антена и тн. В западната чужбина няма нито една клетка върху блок. Сигурно така е и с градусите, и с ватовете. Дявола е в подробностите. Ако една такава антена е 0,0000000001 W и е на 50км - ясно е , че е безвредна, нали?
    Джони, виждал ли такава слушалка и знаеш ли защо подобни ползват доста известни хора?

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.