download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

CometBird 11.0


Лек, мощен, скоростен и с много екстри уеб браузър


Изтегли (16000 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: CometNetwork
Лиценз: Open Source
ОС: Windows 2000/XP/2003/Vista/2008/7 
Големина: 16000 KB
Обновен на: 17.04.2012 от karadzha
54966 показвания, 372 сваляния  Статистики

Потребителите, изтеглили тази
програма свалят още:

CometBird на български 11.0
BitComet 1.98
Safari за Windows 5.34.57.2

Публикации в списанието


няма публикации
 

CometBird е браузър, който отваря бързо, икономисва доста компютърни ресурси, има добра защита спрямо вируси, интелигентен бар за локация.
Съдържа доста допълнения, плъгини и благини, които може да управлявате.
Настройва се досущ като Файърфокс - разработен е на негова основа. И като функционалност не пада по-долу от него.
Не на последно място е и това, че има приятен външен вид.
Доста от добавките за Firefox работят и при CometBird.

Ограничения: Не поддържа Windows 2008


Мнения на потребители

Мнения, стр. 1 2
Твоето мнение

  • Събота, 23.10.10, 17:20, stiliyangr:
    ” Стиляне, има си лента с отметки, където може да фаворитизираш избрани сайтове. Това става с обикновено влачене нагоре и пускане
     Ти пак не ме разбра,но няма да се обяснявам повече. Този браузър има една-две интересни екстри,но за ежедневна работа за мен не става.
  • Събота, 23.10.10, 18:14, stoqncho:
    ” Ти пак не ме разбра,но няма да се обяснявам повече. Този браузър има една-две интересни екстри,но за ежедневна работа за мен не става. „
    Аз те разбрах какво искаш, но такъв браузър, който да те пита кои табове от последната затворена сесия да възстанови и кои не, не съм намерил до сега. Можеш да се задоволиш с това, че може да ти възстанови всички.

    P.S. Възможно е да има някаква добавка към някой браузър да прави това, което искаш, но не съм попаднал на такава.

  • Събота, 23.10.10, 19:24, stiliyangr:
    ” Аз те разбрах какво искаш, но такъв браузър, който да те пита кои табове от последната затворена сесия да възстанови и кои не, не съм намерил до сега. Можеш да се задоволиш с това, че може да ти възстанови всички.

    P.S. Възможно е да има някаква добавка към някой браузър да прави това, което искаш, но не съм попаднал на такава. „

     Извинявай,но и ти не ме разбра напълно. Аз не искам чак толкова много...Искам само когато съм отворил 5-6 прозореца например с ревюта на компютърни кутии - да си ги запиша като сесия със съответното име,и после да ги затворя и да отварям други страници. После(като взема заплатата) - отварям пак съответната сесия - както е от доста време в Опера. Да не би за тази цел във Файърфокс да е нужна специална добавка? Ако е така - не ме интересува повече.
  • Събота, 23.10.10, 20:44, stoqncho:
    ” Извинявай,но и ти не ме разбра напълно. Аз не искам чак толкова много...Искам само когато съм отворил 5-6 прозореца например с ревюта на компютърни кутии - да си ги запиша като сесия със съответното име,и после да ги затворя и да отварям други страници. После(като взема заплатата) - отварям пак съответната сесия - както е от доста време в Опера. Да не би за тази цел във Файърфокс да е нужна специална добавка? Ако е така - не ме интересува повече.

    За Mozilla Firefox ли става въпрос или Opera? Защото и двата имат опция за запазване на последната сесия. Удовлетворява ли те възможността да използваш тази опция после да копираш създадените файлове, които са запаметили последната ти сесия и в последствие ги прехвърляш пак на старото им място? Най добре ползвай в отметки правиш нова папка и слагаш там линковете и когато ти потрябват ги отваряш. За мен това е по-добрия вариант, става бързо само с местене на линка и в последствие бързо се отварят.

  • Събота, 23.10.10, 21:46, stiliyangr:
    ” За Mozilla Firefox ли става въпрос или Opera? Защото и двата имат опция за запазване на последната сесия. Удовлетворява ли те възможността да използваш тази опция после да копираш създадените файлове, които са запаметили последната ти сесия и в последствие ги прехвърляш пак на старото им място? Най добре ползвай в отметки правиш нова папка и слагаш там линковете и когато ти потрябват ги отваряш. За мен това е по-добрия вариант, става бързо само с местене на линка и в последствие бързо се отварят.
     Исках да кажа,че в Опера записа на сесии е изпълнен сравнително добре(има още какво да се подобри),а за Mozilla Firefox - не ми е известно - от версия 1,5 на последната имам лоши впечатления и оттогава стоя настрана от нея.
     А този "номер" с отметките(линкове,фаворити и т.н.) изобщо не е елегантен - все едно да пуснеш лазерен далекомер от покрива на небостъргач и да засичаш с хронометър за колко време ще падне(за да можеш после да пресметнеш височината).
     Предлагам ти да не спамим повече в темата на тази иначе нелоша програма.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.