download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Програми за Windows  Резултати 17411-17420 от 19839

Audio Recorder Deluxe 2.2 добавен на 18.12.2003
Аудио записвачка
Shareware
Windows All
Audio-Recorder.net
Audio Recorder Deluxe е софтуер за професионални аудио записи и редакция. Предназначението му е да записва звук от любимите ви видео игри, Интернет предавания или програми, като Real Player. Програмата служи също и за запис от източници като CD-та, микрофони, грамофонни плочи и други устройства ...
 
Halloween Heist 1.0 добавен на 18.12.2003
Съберете тиквените фенери!
Freeware
Windows All
Twilight Games
Това е игра в стила на PacMan, в която трябва да съберете тиквените фенери от Helloween. Пазете се от паяците, остриетата и калта! На пътя към финала ще се сблъскате с 3 чудовища, 20 нива, чудесна графика и звук.
 
Encrypt_it 1.2 добавен на 18.12.2003
Криптиране/декриптиране на файлове
Freeware
Windows All
Светлин Панайотов
Програмата има две основни цели - едната е да можете да създадете файл, в който да пазите всичките си пароли, потребителски имена, друга важна информация и т. Н. След това не ви се налага да ги помните (или да се притеснявате, че някой друг ще ги види) - трябва ви само паролата за този ...
 
SBAKalkulator 1.0 добавен на 18.12.2003
Калкулатор с много възможности
Freeware
Windows All
Станислав Савов
SBAKalkulator е калкулатор с който можете да пресмятате лице на квадрат, на триъгълник, на кръг, можете да пресмятате обиколка на квадрат, на триъгълник, на кръг. Също така можете да пресмятате маса, обем и плътност.
 
SharkVisions 2.0 добавен на 17.12.2003
Подводна 3D сцена
Shareware
Windows All
Atlantis3D
Подводен 3D скрийнсейвър ще ви отведе при рифовете на морското дъно в компанията на някои от най-опасните видове акули в света. Можете да избирате между различни позиции (ъгли) на потънал старинен, дървен кораб превърнал се в убежище на хищниците с огромни зъби.
 
VPChat 1.2 добавен на 17.12.2003
Общуване без граници
Shareware
Windows All
Halsoft
VPChat е свободен от реклами онлайн чат клиент. Той позволява споделяне на файлове, Уеб хостинг, мултиплеър игри, гласов чат и богат графичен интерфейс. Тук ще се срещнете и разговаряте с ентусиасти с разнообразни интереси и приятели от цялото земно кълбо.
 
Resize Your Picture 4.2 добавен на 17.12.2003
Обработка на снимки
Shareware
Windows All
kingbred
Това е инструмент за работа с картинки(особенно такива от цифрова камера). Програмата променя размера, завърта, сменя DPI и променя графичния формат. Тя поддържа JPEG, BMP, GIF, ICON, PNG, PCX и TIFF формати. Функциите на Resize Your Picture можете да изпълнявате от прозореца на програмата или от ...
 
CuteSQL 1.2 добавен на 17.12.2003
Стартирайте SQL скриптове на всяка база данни
Freeware
Windows All
CHARONWARE, s.r.o.
Това е полезен инструмент, който ви позволява да стартирате SQL скриптове на почти всяка база данни (Oracle, MS SQL, Interbase, DB2, MySQL и др.), към които се връзва директно, и през всички бази поддържани от ODBC или ADO.
 
ThumbaWumba 1.2 добавен на 17.12.2003
Създайте галерии от снимки в сайта си
Freeware
Windows All
Matthias Peters
Безплатна програма, чрез която бързо и лесно ще създадете галерии от картинки и снимки за уеб сайта си. ThumbaWumba прави всичко - thumbnail картинките (които се оразмеряват по Lanczos3 алгоритъма, който се смята за най-добър или някои по ваш избор), HTML файловете (изчистени - без реклами и др. ...
 
Holiday Desktop 1.0 добавен на 16.12.2003
Зима е
Freeware
Windows All
Stardock
Тази програма заменя полетата със заглавията във Windows, Start-а, менютата, иконките и сменя тапета ви с весела празнична тема. Предпразничния статус на вашият десктоп можете да възтановите когато пожелаете с няколко кликвания.
 

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.