download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ПРОГРАМИ / безплатни  Резултати 16501-16510 от 16522

VSOCKS Light 0.23 добавен на 13.09.2001
Прокси сървър
Freeware
Windows All
Paul Smith Computer Service
Програмата представлява прокси сървър, предназначен за малка или средна по големина локална мрежа. Тази версия е базова и поддържа само основните функции за програма от този вид.
 
Visual Basic Runtime 6 добавен на 13.09.2001
Необходимо допълнение за някои програми
Freeware
Windows All
Microsoft
Някои програми написани на Visual Basic изискват този upgrade, за да работят. Имайте предвид, че няма обратна заменяемост: този runtime не заменя версиите 5 и 4. Инсталира се без да задава въпроси.
 
WEB Calendar 0.9.33 добавен на 13.09.2001
Направете си план за седмицата и годината с WEB календар
Freeware
Craig Knudsen
Влизате като администратор и създавате акаунти за останалите потребители. Поддържа 17 езика. Подробно можете да отбележите събитията (описание, час, продължителност и др.), които предстои да се случат, като в определения час може да прати напомнително съобщение. Програмистите на PHP може би ще ...
 
netYAK voice client 1.09 добавен на 13.09.2001
Рекламна програмка за разговори в Интернет
Freeware
Windows All
netYAK.com, Inc
След инсталация програмата се стартира от натиснат бутон от сайта на netYAK.com. Набира се номер и се чува английска реч (с добро качество), която ви рекламира преимуществата на сайта. В същност се предоставя услугата звънене на телефон от компютър вързан в Интернет срещу малко заплащане.
 
Empty Temp Folders 2.8.3 добавен на 13.09.2001
Изхвърлете излишните файлове!
Freeware
Windows All
Finn Ekberg Christiansen
Задавате временните директории и с едно натискане на бутон програмата ги изчиства. Също така дава списък на всички cookies и те също могат да се изтрият, като прехвърлите в списък тези, които трябва да останат. Бързо сканиране на твърдите дискове за файлове с разширения $$$, TMP, BAK, CHK и други, ...
 
Freewebfone 3.3 добавен на 13.09.2001
Смесена комуникационна програма
Freeware
Windows All
Daniel Ding
Комбинира видео телефон, чат, гласова поща, видео поща в една програма. Безплатна online услуга за всички клиенти на Freewebfone, като изпращане на отделно съобщение, скриване на потребителя (Invisible Mode) и др. Програмата е разработена за Linux и Mac.
 
Grabber2k 0.99e добавен на 13.09.2001
Запишете "прозорците" на картинка
Freeware
Windows All
Rad2k Systems
С помощта на тази програма можете лесно да свалите целия екран на Windiws-a, определен прозорец, определен обект или произволно избрано от вас пространство от графичния екран. Има хубава помощ където добре е описано как става това. Извадените картинки можете да използвате за създаване на Help ...
 
Guideon 1.1 добавен на 13.09.2001
Премахва идентификационните номера от файловете в MS Office
Freeware
Windows All
Vector Development
Файловете създадени от пакета MS Office съдържат GUID (Globally Unique Identifier), който е уникален за всяка машина. По този номер може да бъде проследен автора на даден документ. Ако не желаете това - използвайте тази програма.
 
LinkFlair 1.5 добавен на 13.09.2001
Прехвърляне на Bookmarks през Интернет
Freeware
Windows All
LinkFlair.com
Често ни се случва да си преинсталираме компютъра и да забравим да си запазим предварително Bookmark-a или просто ползваме Интернет от различни места. Тази продукт ще ни помогне. Първо програмата ви регистрира на LinkFlair.com, където се пренася целия ви bookmark от Internet Explorer или Netscape. ...
 
LoanInfo 1.1 добавен на 13.09.2001
Каква е лихвата по моя заем?
Freeware
Windows All
Harry Kakoulidis
Тази програма определя лихвата, която бихте платили по вашите кредити. В няколко последователни въпроса задавате параметрите на заема - сума, номинална вноска, срок на погасяване и пр. Интерфейсът на програмата е ясен и прост. С нея можете да се застраховате от грешки с недобросъвестни лихвари!
 

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.