download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ПРОГРАМИ  Резултати 7911-7920 от 23055

Photo to Movie 5.0.7 обновен на 05.05.2012
Снимките ви като филм
Shareware
Windows XP/Vista/7
LQ Graphics, Inc
Лесна за използване програма, която прави снимките ви по-динамични. Без много усилия ще имате интересен видеоклип. Просто трябва да изберете няколко снимки, да укажете траекторията на камерата - така ще се увеличи част от снимката и после ще се придвижи до следващата избрана част от снимката. След ...
 
WordFiller 2.0 добавен на 05.05.2012
Подреждане на думи в изречение с интерактивна бяла дъска
Open Source
Windows All
Lucas Moffitt
Чрез тази програма е възможно да се създадат упражнения за учене с допълване. Може да се подбират точните рими в стихотворение, да се посочват отговори на задачи или да се допълват думи в изречение. WordFiller е създадена да се използва в класна стая с интерактивна бяла дъска и с Microsoft Kinect.
 
Anti-keylogger 10.3.3 обновен на 05.05.2012
Разберете и се предпазете от шпиони на клавиатурата
Shareware
Windows 2000/XP/2003/Vista/2008/7
Raytown Corporation LLC.
Програмата предпазва от познати и непознати шпиони на клавиатурата. Сигурно си представяте какви щети могат да ви бъдат нанесени ако без да знаете имате пуснат keylogger. Накратко - ще ви разберат всички пароли, които сте писали докато е била пусната програмата, както и писма, които могат да бъдат ...
 
Dooid 4.0 добавен на 04.05.2012
Създавайте красиви уебсайтове
Free
Dooid
Dooid е уеб базирана платформа за разработка на сайтове. Използвайки нейните специфични шаблони може да постигате невероятни резултати, без да имате какви да е познания в областта на уеб дизайна и разработката.
 
TweetMeme добавен на 04.05.2012
Агрегатор за туийтове
Free
TweetMeme
TweetMeme е уеб базирана система, която ви позволява да откривате най-интересните и споделяни туийтове по-лесно и бързо. Концепцията позволява да филтрирате съдържание по множество различни критерии, някои от които са брой ретуийти, отбелязвания със звезда и др.
 
Mugasha добавен на 04.05.2012
Система за слушане на електронна музика
Free
Mugasha
Mugasha е уеб базирана система, която позволява да откривате най-добрата и актуална електронна музика, както и да създавате плейлисти. Налично е и iPhone приложение, с което се интегрира със системата.
 
Synkron 1.6.2 обновен на 04.05.2012
Синхронизиране на папки
Open Source
Windows All
Matus Tomlein
Synkron е програма, която синхронизира папки, например тези, записани на USB-паметта с тези на твърдия диск. Възможно е: едновременно да синхронизирате различни папки, автоматично периодично синхронизиране на избран от вас интервал, възстановяване на файлове, които са по погрешка изтрити при ...
 
Maxgif добавен на 04.05.2012
Наслаждавайте се на големи GIF изображения
Free
William Wikinson
Maxgif е уеб базирана система, с която може да гледате любимите си GIF анимации на голям екран. Разбира се, резолюцията не се увеличава, но ефектът е повече от забавен. Достатъчно е да въведете адреса.
 
Pockets добавен на 04.05.2012
Гласова поща за Twitter
Free
Pocketsmith
Pockets е уеб базирано приложение с чиято помощ може да изпращате съобщения на потребители в Twitter. Достатъчно е да запишете гласа си, а те ще получат съобщението като @ споменаване.
 
Vanilla добавен на 04.05.2012
Лесно създаване на форуми
Trial&Premium
Vanilla
Vanilla е уеб базирана система за създаване на форуми. Освен дизайна и съдържанието, тя позволява да хоствате самия форум на сървърите на сайта.
 

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.