download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
» Търсачка

Търсене на статии по ключови думи

 

RSS захранване
 

Актуални джаджи за април 2012

Хардуер 30.04.2012 00:16 (преди 11 години и 11 месеца) | deezel14 | прочетена 49 пъти Статистики
Пролет е, но какво от това? Дори времето навън да е страхотно, това не ни пречи да продължаваме да се вписваме в типизирания образ на гийк в мазе, който се вълнува повече от страхотните очила с добавена реалност на Google, отколкото от раззеленяващата се природа и всички други забавления извън матрицата.
В това издание на рубриката ще ви запознаем не само с Google Project Glass, но и с чудовищния 6K сензор на RED - Dragon. Заедно с него екипът на RED анонсира и проектор с ултрависока резолюция, който също струва колкото няколко здрави вътрешни органа. Докато сме в рамките на темата "професионално видео" ще ви представим и достъпната и интересна камера BlackMagic, както и първите два 4K продукта на Canon - камерата C500 и DSLR-ът 1D C.
Ако обичате да четете електронни книги, но и да го правите на тъмно, Barnes & Noble решават вашия проблем с технологията GlowLight. Logitech Harmony Link пък ви дава възможност да превърнете своя смартфон или таблет в дистанционно за домашното си мултимедийно оборудване. Защо не разширите последното с нов и компактен проектор като Acer C120?
Обичаме да пишем и за джаджи от Kickstarter, така че нямаше как да пропуснем сензационния часовник Pebble, който успя да се финансира за отрицателно време. QLOCKTWO W на Biegert & Funk пък е часовник, който буквално ви казва колко е часа.
За да контрастираме с началото, за края на статията оставихме три бюджетни продукта - безумно евтиния таблет на Xtex, бюджетната all-in-one работна станция на HP Z1 и новия DSLR от нисък клас на Nikon D3200.
Приятно четене.

Tази статия е публикувана само он-лайн.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.