download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Пореден важен ъпдейт за Adobe Flash Player

22.02.2014 13:43 (преди 10 години и 2 месеца) | spursy | показана 1683 пъти Статистики
Компанията отново запушва критични уязвимости

Преди около две седмици ви информирахме, че комерсиалният Adobe Flash Player с важно обновление касаещо сигурността. Ето, че вчера разработчиците пуснаха отново важно допълнение, което запушва още открити критични дупки, касаещи сигурността. Става дума за уязвимостите CVE-2014-0498, CVE-2014-0499, CVE-2014-0502, като последната вече е била засечена като експлоатирана в интернет мрежата. Въпросната дупка е позволявала потребителите на определен интернет сайт да бъдат пренасочени без да подозират към друг, страничен сайт, от който автоматично на компютрите им да бъде свален заразен код, тип малуер.
Въпреки, че въпросния експлойт засега е засечен да функционира на малко места в мрежата, публичното му оповестяван вероятно ще доведе и до по-сериозна експлоатация и скок на опитите за пробив по този начин. Затова е силно препоръчително да обновите вашия Adobe Flash Player към актуална версия. Към момента на написване на тази новина това е 12.0.0.70, налична за всички поддържани операционни системи и браузъри.
Би трябвало потребителите на Internet Explorer 10 и IE 11 вече автоматично да са получили обновлението. Все пак проверете коя е използваната от компютъра ви версия и при нужда я обновете, за да бъдете по-предпазени от опасностите в интернет.
Можете да свалите актуалната версия от Download.BG ( Adobe Flash Player за IE и Adobe Flash Player (Firefox) ) или от сайта на Adobe. Също така проверете дали използвате актуална версия на предпочитания от вас браузър.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.